Велинград - online - “Открий България” избра своите изследователи 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Открий България” избра своите изследователи
Публикувано 2014-03-18 08:52:25 от Темпо

На 12 март “Нешънъл Джиографик България” (NGC) представи участниците в първия изцяло български проект на канала у нас - “Explore Bulgaria” (“Открий България”).
За 6 месеца, на специален уеб сайт, в социалните мрежи, шест предавания и в серия от събития, NGC ще покаже част от непознатите исторически и природни забележителности на България. Възможността да станат изследователи и да споделят преживяното получиха двама от зрителите на канала - екологът Васил Попов и археологът Надежда Карастоянова.
Двамата бяха избрани от жури, след като се пребориха в интернет с над 1000 кандидати. Заедно с изследователите на NGC България - Мая Стоилова, инструктор по сноуборд и уиндсърф и Георги Палазов, олимпиец и преподавател по плуване, те ще се отправят на първата си телевизионна експедиция още през април.
В изключително напрегнатата селекция участва и велинградчанката Мая Станудина, която събра голяма подкрепа в онлайн гласуването. Организаторите признаха, че изборът е бил труден, защото по думите на режисьора Георги Богданов рядко се срещат толкова позитивно настроени хора, които искат да останат в България.
Предаването ще бъде в ефир след два месеца, а до края на май всеки, който иска да се почувства като изследовател на непознатите природни и исторически забележителности у нас, може да участва във фото конкурса “Непознатите места в България“. Феновете на канала могат да изпращат снимки на своите любими непознати места в България на http://explorebg.natgeotv.com/
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай