Велинград - online - БСП се пребори за знакови позиции 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

БСП се пребори за знакови позиции
Публикувано 2014-03-18 09:23:34 от Темпо

Васил Аврамов стана управител на Балнеолечебния център “Камена”, а Живко Милушев оглави Областната служба “Земеделие” в Пазарджик. Така велинградската организация на БСП се пребори за знакови управленски позиции, след като преди няколко месеца публично “скъса дружбата” с ДПС заради кадровата политика на местно и областно ниво. Същата критична позиция бе изразена от актива на БСП и на среща с евродепутата Илиана Йотова в края на януари, когато прозвучаха и обещания за бързо решаване на управленската криза в “Камена”.

След дългогодишното управление на покойния Георги Михайлов, в края на 2012 г. тогавашният министър на здравеопазването в правителството на ГЕРБ Десислава Атанасова назначи за председател на Съвета на директорите на “Камена” Пенка Белева-Тасева, а управител стана Филип Василев. В поредица от писма до принципала работещи в “Камена” алармираха за лошо управление и източване на дружеството, а след смяната на властта се очакваше и бърза смяна в ръководството с цел спасяване на балнеолечебния център и запазване на работните места. Смяната стана факт на 11 март 2014 г., когато със заповед на настоящия здравен министър д-р Таня Андреева за управител на БЛЦ “Камена” бе назначен Васил Аврамов. Г-н Аврамов е първи мандат общински съветник от БСП, член е на Комисията по туризъм, а наскоро бе избран за председател на местното сдружение “Русофили”. До момента той работи като преподавател по география и икономика в СОУ “Васил Левски” във Велинград, по образование е магистър по география и история с диплома от Великотърновския университет.
С дата 7 март приключи обявеният на 25 февурари 2014 г. от Държавен фонд “Земеделие” конкурс за директор на Областната дирекция в Пазарджик. До участие в конкурса комисията допусна шестима кандидати, а за победител бе определен велинградчанинът Живко Милушев. От 2006 г. той е изпълнителен директор на Агенцията за регионално развитие-ЦБИ, където натрупа опит в работата по различни проекти, а последната му месторабота бе новооткритият Руски информационен център във Велинград. Завършил е с магистърска степен Русенския университет “А. Кънчев” и УНСС - София.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води