Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.03.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.03.14
Публикувано 2014-03-18 09:26:43 от Темпо

ОТЛИЧНИЦИ Четирима бъдещи мениджъри от Велинград и Ракитово “взеха властта” в 4 министерства в рамките на тазгодишното издание на инициативата “Мениджър за един ден” на 12 март. Асся Моллова седна на стола на министъра на финансите Петър Чобанов, участва в редовно заседание на правителството и провери работата на Националната агенция по приходите. Тя е възпитаничка на СОУ “В. Левски” във Велинград, в момента е студентката по Финанси, счетоводство и контрол в УНСС. По същото време на поста зам.-министър на здравеопазването работи Радослава Райчева от СОУ “В. Левски” Велинград, зам.-министър на околната среда и водите стана Мария Гаралова от СОУ “Св. Климент Охридски” в Ракитово, а като началник на кабинет в Министерството на младежта и спорта се изяви Мариана Чолакова от СОУ “Св. св. Кирил и Методий” Велинград.


КАМЕРА Стационарна контролна камера ще следи за спазването на правилата за движение в района на гара Костандово. Камерата е монтирана над шосето в близост до автобусната спирка и се очаква да има дисциплиниращ ефект за шофьорите.

ТАРИФА Община Велинград предлага изменения в тарифата за минерална вода, които са съобразени с промени, наложени от Министерството на околната среда и водите. Предложението, което предстои да се обсъжда и гласува от местния парламент, е таксата за издаване на разрешително за водовземане на минерална вода да стане 250 лева, за продължаване на срока на разрешителното да се плаща 100 лева, а за неговото изменение или допълнение - 130 лева.

ГОБЛЕНИ Сдружението на велинградските жени “Нежна сила” отново ще посрещне настъпването на пролетта с изложба на гоблени. Изложбата, в която свои гоблени ще покажат местни майсторки, ще бъде открита в Художествената галерия в Къщата на Цвета на 21 март 2014 г.

УФОЛОГ На 25 март един от най-известните български уфолози Стамен Стаменов ще изнесе лекции пред ученици в СОУ “Васил Левски” и в болница “ВИТА”. Ученият ще говори по различни теми, свързани с НЛО и извънземни.

ОБУЧЕНИЕ Д-р Джон Кери, ръководител на училищен регион в американския щат Тексас, проведе обучение във Велинград. Педагози от СОУ “В. Левски” и ОУ “Хр. Ботев” се запознаха с неговите уроци по лидерство и темата за фиксирано или развиващо се съзнание. В обучението участва и Гроздан Стоевски с лекция за работата в екип.

СЕМИНАР На 12 и 13 март Велинград бе домакин на семинар, организиран от Изпълнителната агенция по горите и Института по публична администрация. Участниците работят по проект за изграждане на публичния имидж на ИАГ.

ЕСПЕРАНТО 66-ият конгрес на Българския есперантски съюз ще се проведе във Велинград. Есперантистите се събират в нашия град на 3 май 2014 г, за да отчетат дейността си и да приемат нов устав на съюза.

ПОСТ Всяка сряда от дните на Великденския пост в една от църквите в Чепинската котловина се прави постен курбан. Вече бяха направени постните курбани в църквите в Ракитово и Каменица, а тази седмица такъв ще има в храма в кв. Лъджене.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай