Велинград - online - От Борисов към Бареков 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

От Борисов към Бареков
Публикувано 2014-03-25 09:31:52 от Темпо

Ангел Даскалов, който в предишното Народно събрание бе депутат от ГЕРБ и два мандата председател на организацията в община Велинград, обяви, че напуска редиците на партията. В изпратена до медиите позиция той заявава: “Последните месеци бяха изключително динамични за ГЕРБ и в частност за структурата във Велинград. Изписа се и се изговори в публичното пространство много както за мен, така и за партията. Истината обаче е една.
За времето, в което бях депутат в 41-то Народно събрание, а и след това, по една или друга причина свързваха името ми с 2 конкретни фирми, които печелеха масово търговете за дървен материал на територията на горските стопанства във Велинград и Ракитово. Сега е моментът, в който аз публично да се разгранича от действията на тези фирми, чиито повелители в сянка имат желанието да “дърпат конците” в целия град. Това и личното ми разочарование от преминалата Национална конференция на партия ГЕРБ ме мотивират да напусна структурата.”
За вестник “Темпо” Ангел Даскалов заяви, че напуска ГЕРБ, но в никакъв случай не напуска политиката. Той припомни, че в предизборната кампания винаги е подчертавал, че неговата кауза на първо място е Велинград и счита, че е допринесъл немалко за развитието на общината. “В никакъв случай няма да се откажа, напротив - амбицират ме да покажа, че не може няколко души да дърпат конците в града”, повтори г-н Даскалов, но не пожела на този етап да назове имената на визираните хора и фирми, за да не се стига до съдебни процедури.
Той потвърди изказаната си преди време позиция, че на последната конференция на ГЕРБ е направен много добър избор с новия състав на Изпълнителната комисия, но в същото време не са настъпили очакваните промени в личното обкръжение на лидера, свързани с позицията на Цветан Цветанов.
По отношение събитията в местната структура на ГЕРБ, след като на 22 януари 2014 г. той бе свален от председателския пост, Ангел Даскалов изрази разочарованието си, че на последната среща с председателя на ГЕРБ Бойко Борисов са били поети ангажименти, но 2.5 месеца по-късно е факт, че те не са изпълнени: “Моето отстраняване е предизвестена история, готвело се от една година. Взех решението си много по-рано, но бях поел ангажимент и изчаках достатъчно дълго време, защото го дължах на хората, но сега вече никой не може да ме обори, защото фактите говорят”.
Отговорът на А. Даскалов на въпроса на “Темпо” дали напускайки Бойко Борисов, тръгва към Николай Бареков, бе: “Вероятно, но при ясни правила”. Правилата ще станат ясни след очаквана тази седмица среща с лидера на “България без цензура”.
Елена Баева

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води