Велинград - online - От Борисов към Бареков 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

От Борисов към Бареков
Публикувано 2014-03-25 09:31:52 от Темпо

Ангел Даскалов, който в предишното Народно събрание бе депутат от ГЕРБ и два мандата председател на организацията в община Велинград, обяви, че напуска редиците на партията. В изпратена до медиите позиция той заявава: “Последните месеци бяха изключително динамични за ГЕРБ и в частност за структурата във Велинград. Изписа се и се изговори в публичното пространство много както за мен, така и за партията. Истината обаче е една.
За времето, в което бях депутат в 41-то Народно събрание, а и след това, по една или друга причина свързваха името ми с 2 конкретни фирми, които печелеха масово търговете за дървен материал на територията на горските стопанства във Велинград и Ракитово. Сега е моментът, в който аз публично да се разгранича от действията на тези фирми, чиито повелители в сянка имат желанието да “дърпат конците” в целия град. Това и личното ми разочарование от преминалата Национална конференция на партия ГЕРБ ме мотивират да напусна структурата.”
За вестник “Темпо” Ангел Даскалов заяви, че напуска ГЕРБ, но в никакъв случай не напуска политиката. Той припомни, че в предизборната кампания винаги е подчертавал, че неговата кауза на първо място е Велинград и счита, че е допринесъл немалко за развитието на общината. “В никакъв случай няма да се откажа, напротив - амбицират ме да покажа, че не може няколко души да дърпат конците в града”, повтори г-н Даскалов, но не пожела на този етап да назове имената на визираните хора и фирми, за да не се стига до съдебни процедури.
Той потвърди изказаната си преди време позиция, че на последната конференция на ГЕРБ е направен много добър избор с новия състав на Изпълнителната комисия, но в същото време не са настъпили очакваните промени в личното обкръжение на лидера, свързани с позицията на Цветан Цветанов.
По отношение събитията в местната структура на ГЕРБ, след като на 22 януари 2014 г. той бе свален от председателския пост, Ангел Даскалов изрази разочарованието си, че на последната среща с председателя на ГЕРБ Бойко Борисов са били поети ангажименти, но 2.5 месеца по-късно е факт, че те не са изпълнени: “Моето отстраняване е предизвестена история, готвело се от една година. Взех решението си много по-рано, но бях поел ангажимент и изчаках достатъчно дълго време, защото го дължах на хората, но сега вече никой не може да ме обори, защото фактите говорят”.
Отговорът на А. Даскалов на въпроса на “Темпо” дали напускайки Бойко Борисов, тръгва към Николай Бареков, бе: “Вероятно, но при ясни правила”. Правилата ще станат ясни след очаквана тази седмица среща с лидера на “България без цензура”.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай