Велинград - online - Думата на читателя 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

Думата на читателя
Публикувано 2014-03-25 09:41:48 от Темпо

Сашка Кацарова, управител на “Баланс-2004”: Честит юбилей, вестник “Темпо”! Бъдете здрави, напористи и дръзки в отразяване на действителността ни! Желая много успехи в журналистическата ви работа и дълго да списвате вестника, та нашите внуци да могат да го четат! Редовно чета вашия вестник. Радвам се, че всеки брой отразява обективно икономическата, политическата, социалната, спортната и не на последно място културната действителност на нашата не много голяма община. Давате възможност на гражданите да изразят своята позиция по наболели ежедневни въпроси. Моето предложение е поне един път в месеца вестникът да е посветен на благотворителността в общината и на публикуване на литературни произведения от местни литератори - малки и големи творци. Весел празник и наздраве!

Кирил Ташков, пенсионер: “Темпо” е единственият вестник, който дава пълна информация за обществения, политическия и икономическия живот във Велинград. Списването му е много добро и го харесвам. Засяга всякакви теми - и лични, и социални. Чета с интерес за работата на общинските съветници в местния парламент, за “боричканията” в него. Имам препоръка за повече критични материали за инфраструктурата в града ни и за проблемите в ел. осветлението, водопровода, канализацията и уличните настилки. Ако е възможно, имената на нарушителите на обществения ред да се изписват целите, а не само инициалите им.
Васка Благоева, състезателка по ски бягане: Не мога да се изкажа много обстойно за вестника, тъй като рядко съм си във Велинград и нямам възможност да го чета всяка седмица, но когато имам, го прочитам целия. Естествено, най-голямо удоволствие ми доставят спортните новини и съм изключително щастлива, че въпреки положението, в което е държавата и общината ни, все още има толкова много спортни постижения, които да отразявате.
Люба Кривошийска, пенсионерка: Обичам да чета вестник “Темпо”, защото чрез него следя живота във Велинград и разбирам за проблемите. Преди 2 г. бях за известно време в Абу Даби и мога да кажа, че “Темпо” беше единствената ми връзка с България и Велинград през онова време. Чаках с нетърпение на компютъра да видя, че страницата на вестника в интернет е заредена и разбирах какво се е случило. Мисля, че и за много наши съграждани в чужбина този вестник една възможност да разберат какво се случва в родния им град. Господ ни е дал чудесна природа и ми се иска да чета повече за положителни събития, за хубави новини, защото градът и хората ги заслужават.
Стефан Сергиев, гл. учител в ОУ “Н. Рилски” Костандово: Чета вестника предимно в електронния му вариант. Допада ми и си личи, че редакцията се старае да бъде в крак с времето. Разглеждат се разнообразни и актуални за нашия град теми и се дава право на глас на граждани. Смятам, че дизайнът е малко демоде и би било добре да се помисли и за по-атрактивен. Като препоръка, дори наложително е, в онлайн варианта да се създаде “live“ секция, за да може да се отбелязват по-интересните събития в реално време. Живеем в интензивни времена, в които информацията чрез интернет се разпространява за секунди по целия свят и читателите на вестника, които живеят в чужбина, ще бъдат добре и навреме информирани за случващото се в нашия хубав град. Желая успех на в. “Темпо”!
Никола Янев, музикант и ръководител на духов оркестър и самодейни състави в община Ракитово: Редовен читател съм на в. “Темпо”. С нетърпение го разлиствам всеки вторник. Харесва ми, че отразява обширно обществено-политическия живот, културата и спорта в общините Велинград и Ракитово. Сърдечно благодаря на кореспондента в Ракитово Невена Павлова и на целия екип на вестника за тяхната неуморна и всеотдайна работа, за да ни информират за всичко, което се случва в Чепинското корито. Честит 20-годишен юбилей!
Димитър Гаджев, едноличен търговец: Мисля, че вестник “Темпо” успя да се наложи на местно ниво като медия. Поднася обективна, интересна и актуална информация за града и района. Има отдавна изграден и утвърден стил при представяне на информацията с водещи новини, места за реклами и обяви, спортна страница. Харесва ми рубриката “Сесиен обектив”, в която се акцентира на по-важните решения на Общинския съвет. Добре е под даден критичен материал да се пише името на неговия автори, а не това на редакцията.
Д-р Стоян Гаров, стоматолог: Вестникът в началото започна с много добри публикации, коментари и журналистически разследвания. Струва ми се, че последните години “Темпо” позагуби темпо. Напълно обяснимо е във време на медиен дискомфорт, дефицит на ценностна система, морален, нравствен и духовен упадък. Обществото, в което живеем, е попаднало в глух коловоз на безизходица. Вашият вестник трябва да бъде локомотивът, който да се старае да премести вагоните, пълни със заблудени хора, които смятат, че без инициатива и работа някой ще им помогне и “оправи”. Сега е моментът да покажете журналистическите си умения. Перото ви трябва да бъде изключително остро и непримиримо, безпощадно към всички, които заслужават това. Желателно е да има повече статии и коментари за успели българи и за тези, които работят в чужбина. Желателно е да се дистанцирате от мързеливите, мрънкащите, чакащите помощи, добавки и надбавки. Чрез вестник “Темпо” трябва да се докоснем до едно по-различно мислене, манталитет и усещане за повече свобода и демокрация. Останете достойни, свободни и независими! Достойнството е преди свободата и над всичко. А ние, читателите на вестник “Темпо”, трябва да усещаме един друг свят, по-различен от този, в който живеем.
Илия Тупчев, ст. учител в ПГИТ “А.Константинов”: През последните две десетилетия в.”Темпо” стана една от най-уважаваните медии и е истинска гражданска трибуна за хората от Велинград и региона. Моите впечатления са, че всеки нов брой се очаква и прочита с интерес. Темите са разнообразни и актуални. Новините се представят обективно. Моята препоръка е да се открие нова рубрика “Имам идея”, в която жителите и гостите на града да изразяват своите виждания и идеи по всички въпроси, свързани с настоящето и бъдещето на Велинград. Мисля , че така ще има по-тесни контакти между гражданите и местната власт.
Александра Сеферова, XI клас, СОУ “В. Левски”: Чета вестник “Темпо” редовно, след като имах възможността по програмата “Джуниър Ачийвмънт” в “Мениджър за един ден” да видя и да разбера начините, по които се събира и обработва информацията за вестника. Харесва ми, че се отразяват най-важните, интересни и актуални събития в града и общината.
Цвета Спасова, бивш журналист: За “Темпо” - вестникът на Велинград от 20 години, мога да кажа само хубави неща. Най-важното от всичко е, че отразява местните новини за Чепинския край на разбираем език, точно и ясно. Разказва ни за хора, живели по различно време във Велинградско, Ракитовско и Сърнишко . Голяма част от тях може и да са забравени, но чрез “Темпо” си ги припомняме и ги виждаме в правилната светлина. Представя по интересен начин минали събития - хубави и не чак толкова хубави. Непрекъснато сме в час по отношение на запазените вековни традиции, новите събития в културата и политиката. Виждаме различни гледни точки на един проблем и сами можем да си направим изводите. Изобщо в “Темпо” има за всекиго по нещо - за любителите на спорта, на политиката, на историята, на изкуството. За хората, които просто искат да продадат или купят нещо, предлагат или търсят работа “Малките обяви” са много полезни. Само не знам защо ваши колеги си позволяват да копират статиите от “Темпо”. Това ни дава да разберем нивото на журналистическите статии и желанието на хората от другите медии да го достигнат. Единствената ми препоръка е повече снимки и пожелание “Темпо” да излиза цветен.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай