Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 25.03.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 25.03.14
Публикувано 2014-03-25 09:46:19 от Темпо

ВОДА Световният ден на водата 22 март събра служители от няколко ВиК дружества на най-високата гара на Балканите - Аврамово. Идеята на управителя на “ВКТВ” Велинград Борис Голомехов подкрепиха колегите му от Петрич и Сандански.


ЗАПЛАТИ Административният съд в Пазарджик образува дело по жалба на кмета Иван Лебанов срещу решението за увеличение на заплатите на общинските съветници. Делото ще се гледа на 23 април 2014 г.

СЕСИИ През настоящата седмица Общинският съвет ще проведе извънредна сесия на 24 март и редовна на 28 март. За 10 април е насрочена още една извънредна сесия, която ще бъде посветена изцяло на проблемите на спорта в общината.

АРР Агенцията за регионално развитие-ЦБИ насрочи общо събрание, на което ще бъде направен отчет за досегашната работа и ще бъдат избрани нов председател и членове на Управителния съвет. Общото събрание ще се проведе на 9 май т.г.

БЕЗРАБОТИЦА Велинград и Ракитово и тази година попаднаха в списъка на общините, в които безработицата е по-висока от средната за страната. Списъкът бе обнародван преди дни от Министерството на икономиката и енергетиката.

ЮНДОЛА Столичната агенция по приватизация продължава да търси купувачи на свои имоти в курорта Юндола. Поредният търг за УПИ с начална цена от 280 000 лева е обявен за 17 април.

ОЛИМПИАДА Единадесетокласничката от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” Велинград Христина Вардева се класира за участие в националния кръг на олимпиадата по английски език. Този успех тя постига за трета поредна година и ще бъде единствената от Пазарджишка област в своята категория.

ЧАС Община Велинград подкрепи международната инициатива “Часът на Земята” и призовава велинградчани да изгасят за един час (от 20.30 до 21.30 часа) осветлението в своите домове на 29 март (събота).

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води