Велинград - online - Пак да се срещнем след 20 години... 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Пак да се срещнем след 20 години...
Публикувано 2014-04-01 10:10:46 от Темпо

Вестникарството е страст за цял живот. Доказва го и нашият колега и приятел Борислав Тричков, който бе част от създателите на вестник “Темпо” преди 20 години, а сега ни изпрати няколко актуални новини от 2034 г. Четете и не забравяйте, че е 1 април!

Уважаема редакция,
Честит юбилей! Математически е доказано, че щом един вестник е просъществувал 20 години, ще съществува поне още 20. Във връзка с конкурса, който предполагам ще обявите, за прогнозни новини в брой 2080, ви изпращам информация за някои събития, които ще се случат след 20 години.
С уважение: Борислав Тричков


Най-големият от 4-те сина на Гришо и Маша Димитрови (най-добрите тенисисти в далечното минало) посети Велинград за откриване на M and G Tennis Club, най-престижния тенис клуб в света. Това е вторият клуб от тази верига в нашата страна.
***
Спор между община Костандово и община Велинград възникна във връзка със строежа на летището в Чепинската долина. Община Костандово не е съгласна да отстъпи 18 декара за пистите от изградения до Костандово единствен лабиринт в България, който се посещава от 880 000 туристи ежегодно и носи 2 милиарда евро приходи за Костандово.
***
Достъпът до Клептуза бе осуетен за 2 часа поради фалшив сигнал за пожар на 28 етаж на хотел “Хилтън”, построен над езерото. Пожарните изпомпаха за 20 секунди водата от езерото за загасяване на пожара. След установяване на истината водата отново бе върната на мястото й.
***
Единственият полицай във Велинград даде пресконференция за разкриването на престъплението от миналата седмица. Той припомни как в района на Стария чарк камери заснеха падане на торбичка от джоба на Петър Георгиев - турист от Силистра. Служителят на реда разкри, че след преминаване през детектора на лъжата се потвърдило, че Георгиев не е изхвърлил торбичката нарочно, а я е изтървал неволно. Общината ще трябва върне глобата 6 000 евро, която Георгиев плати за замърсяване на природата.
***
Фирма от Япония бързо снабди всички хотели с очила, в които са вградени телевизори. Така през следващите дни, които ще бъдат дъждовни, туристите ще могат да гледат телевизия, докато се наслаждават на СПА-процедури и басейни.
***
В следващия брой ще ви запознаем с времето във Велинград през следващите 6 месеца по дни и по часове.
***
Потокът на туристи от Гърция към нашето Черноморие увеличи напрежението по околовръстния път край Велинград. Над Каменица отново стана лека катастрофа между автобус с гръцки граждани и бус.
***
Вече в цялата страна чрез войснет може да се получават новините от вестник “Темпо”. Адресът е voicenet.tempo.virtual. За по-възрасните и консервативни читатели редакцията реши още една година да разпространява новостите чрез неефективната и вече остаряла система интернет.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води