Велинград - online - “Живяхме интересно” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Живяхме интересно”
Публикувано 2014-04-08 09:51:28 от Темпо

“Живяхме интересно” - така в две думи събра изминалите 5 години директорката на Дневния център за възрастни хора с увреждания във Велинград Ели Янева-Зисова. 35-те ползватели на центъра отпразнуваха петия рожден на 31 март в ресторант “Чинарите” в присъствието на гости и приятели, сред които кметът Иван Лебанов и заместник-кметовете, ръководителят на проекта Емилия Катошева, колеги от всички социални услуги в града. Поздравителен адрес и цветя за рождениците изпрати председателят на Общинския съвет Дияна Кехайова.

Пет години се оказаха достатъчно време за утвърждаването на Дневния център за възрастни хора с увреждания като нова, но изключително ценна социална придобивка.Центърът наистина живя интересно - десетки срещи, гости, пътувания, празници, инициативи, които осмислят ежедневието и го превръщат във втори дом за десетки хора. Към тях Елена Янева-Зисова се обърна с благодарност, че ги има и че можем да черпим от тяхната мъдрост и да се учим от тяхната жизнеустойчивост. Топлите думи на Радка Данаилова развълнуваха и трогнаха целия екип на Дневния център, който 5 години работи неуморно и задружно.
Думи на благодарност заслужиха и хората, помогнали за юбилейното тържество: “Велинградска боза”, безакохолните напитки от г-жа Гергана Янакиева, домакините от “Маринели” и г-н Димитър Пашев, тортите от сладкарница “Бонбон”, сладкишите от “Меденка Любимка” и Община Велинград, която дари 100 лева за закупуване на дискмен за провеждане на часовете по кинезитерапия в центъра. Много аплодисменти и благодарност и за подарените танци и песни от Клуб за спортни танци “Импулс”, Музикална школа “Звънче”, Марушка Събева и Васка Узунова.
На рождения си ден хората от Дневния център показаха две неща, които ги крепят в живота: невероятно чувство за хумор в специално подготвената за случая сценка от “Център Хумор и сатира” по сценарий на Елена Павлова и умение да направиш от нищо нещо с ръчно изработените чанти за пазар от счупени стари чадъри, които зарадваха всички присъстващи на тържеството. По същия начин - с усмивка и изобретателност Дневният център продължава напред...
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай