Велинград - online - Стопроцентово единодушие на учредяването на ББЦ 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Стопроцентово единодушие на учредяването на ББЦ
Публикувано 2014-04-08 09:56:25 от Темпо

В рамките на броени минути на 3 април бе учредена общинска организация на партия “България без цензура” (ББЦ) във Велинград. Събранието се проведе в Художествената галерия, като желаещите да членуват в партията подадоха заявления на място. Общият брой на делегатите не бе съобщен.

Без никакво обсъждане и със стопроцентово единодушие бе гласувана единствената кандидатура за председател на Ангел Даскалов - доскорошен лидер на ГЕРБ във Велинград и представител на тази партия в предишното Народно събрание. Той благодари на присъстващите в залата, каза, че се познава с почти всички и че отново ще работят заедно в предстоящата кампания за европейските избори. Тъй като са нова партия, предстои да покажат кои са и какво могат, за да преборят голямата апатия сред хората и да ги мотивират да дадат своя вот. Новоизбраният председател обяви, че предстои откриването на офис на ББЦ на бул. “Съединение” до кафе “Джойс”.
По същия ред - без дебати и с пълно мнозинство, бяха гласувани и предложените от А. Даскалов кандидатури за двама заместник-председатели. На постовете бяха избрани Милко Газеранов от Велинград и Красимир Алендаров от Света Петка.
Тъй като липсваха изказвания от залата, учредителното събрание бе закрито. На него като гости присъстваха д-р Красимир Темнилов от Пазарджик, местният лидер на коалиционния партньор ЗНС Екатерина Каферинова, неназован представител на ВМРО, активисти на ББЦ от Ракитово и Белово.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола