Велинград - online - БСП събра предизборно партийния актив 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

БСП събра предизборно партийния актив
Публикувано 2014-04-08 09:57:02 от Темпо

Народният представител от БСП Светла Бъчварова и третата в листата с кандидати за евродепутати Ия Петкова-Гурбалова се срещнаха с актива на червената партия във Велинград на 2 април в голямата зала на общината. В срещата, открита от общинския председател на БСП Георги Янчев, взе участие и общинският кмет Иван Лебанов.

Ия Петкова-Гурбалова, която е от Пловдив и работи като асистент по стопанско управление в Софийския университет “Св. Климент Охридски”, насочи вниманието на партийния актив към изборите за Европейски парламент на 25 май 2014 г. Според нея най-важно е младите хора в България да получат отговор на въпроса дали има смисъл да останат тук. Рецептата е “Работа, работа, работа”, а друга важна цел е влизането на България в Шенген.
Светла Бъчварова постави като задача на БСП да покаже възможностите да променя България в рамките на Европейския съюз и хората да възприемат ЕС като място, където можем да прогресираме и да увеличаваме доходите си. Заради острото политическо противопоставяне работата в Народното събрание е изключително тежка, а напрежението ще расте с наближаването на евроизборите, прогнозира г-жа Бъчварова.
Повечето въпроси към нея като бивш заместник-министър и настоящ председател на Комисията по земеделие в НС бяха свързани с проблеми в Закона за земята. Тя изрази категоричното си несъгласие с предложението да се облагат с данък земите, които не се обработват. Г-жа Бъчварова бе запозната и със скандала с 1600 декара общински земеделските земи в Кръстава, Бирково, Чолаково и Бозево, за които е направен опит да бъдат декларирани от един ползвател и така да се източат полагащите се евросубсидии за около 100 000 лева. Светла Бъчварова обеща да проучи случая и да бъдат обмислени законови промени, които да прекратят възможностите за подобни злоупотреби с еврофондове.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай