Велинград - online - Заслужен успех за наши професионални гимназии 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Заслужен успех за наши професионални гимназии
Публикувано 2014-04-08 10:06:37 от Темпо

Голям и заслужен успех постигнаха възпитаниците на две велинградски професионални гимназии, които през изминалата седмица взеха участие в изложба-конкурс, организирана от Министерството на земеделието и храните.

“Подкрепяме таланта и упоритостта на децата, изработили всичко, на което се радвахме по време на изложбата. Гордеем се с факта, че тези деца имат учители и директори, изцяло отдадени на каузата, младите хора да се ориентират професионално възможно най-рано и да развиват своите способности. Не се съмняваме, че те ще се изградят като достойни граждани, които утре ще намерят своето призавние не само българския, но и и световния пазар със своите изделия.“ Това заяви зам.- министърът на земеделието Валентина Маринова при връчването на наградите на победителите в изложбата-конкурс на изделия, изработени от ученици от професионалните гимназии в областта на горското стопанство, дървообработването и хранителната промишленост. Произведенията на учениците бяха изложени тази седмица в централното фоайе в сградата на министерството.
Първо място за комплексно представяне в изложбата-конкурс спечели Професионалната гимназия по дървообработване “Иван Вазов“ - Велинград. На второ и трето място бяха отличени професионални гимназии от Пловдив и Русе.
Главният секретар на Изпълнителна агенция по горите инж. Веселин Райчев връчи наградата за първо място за индивидуално представяне на Кольо Неделчев Ангелов - дванадесетокласник в Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев“ Велинград. Грамота за индивидуално участие получи Николай Георгиев Димовски, който също учи в 12 клас в ПГГС „Христо Ботев“ във Велинград.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай