Велинград - online - Чепино е най-мръсният квартал 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Чепино е най-мръсният квартал
Публикувано 2014-04-08 10:07:18 от Темпо

Нашата читателка Ели Саздова се обърна към редакцията на вестника, за да сигнализира за проблеми, свързани със състоянието на чистотата в града ни. Като пример тя дава Чепино, който според нея е най-мръсният квартал в града. Ето мнението на г-жа Саздова:

“Ако се отиде зад читалището, ще се види каква мръсотия е там. Същото е положението и около детската градина в квартала. Отделно от това около доста контейнери са натрупани от хората различни боклуци, които така и не се изхвърлят от фирмата по чистотата, а стоят с дни и седмици. Прави ми впечатление, че ромите по временната заетост не почистват пространството около детската градина и зад читалището. А за тяхната дейност колко пари се дават? И какво от това, когато зад читалището е ужасна мръсотия! И това е пред детската градина, където минават всички родители с децата си.
Виждам и друго, което не е добре за нашия курортен град. Някои от ромите, които търсят отпадъци в контейнерите за смет, ровят и изхвърлят навън много боклуци, които си остават по улиците. И това продължава, защото не се вземат мерки да бъде преустановено. Екологията - тя какво върши, проверява ли как се опазват дърветата около строежите, как се замърсява районът на строежите, какви безобразия се вършат от някои, които са с много пари и затова са много “силни”!
И един проблем, свързан с ул. “Цар Самуил”. Наслушахме се от години с обещания да бъде асфалтаирана в района под хотел “Олимп”, но това така и не се случва. Кога най-после ще видим тази улица в един нормален вид, без кал и големи гьолове след всеки дъжд? Надявам се, че вие като местна медия можете да поставяте тези проблеми, където е необходимо, за да се търсят решения.”
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай