Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.04.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.04.14
Публикувано 2014-04-08 10:16:43 от Темпо

СПОРТ На 10 април от 14 часа в голямата зала на общината ще се проведе извънредна сесия на Общинския съвет. Заседанието е изцяло посветено на проблемите на спорта, като ще бъдат обсъдени отчет за 2013 г. и програма за развитието на спортната дейност през 2014 г.


ИЗБОРИ С кметска заповед от 28 март 2014 г. бяха образувани избирателните секции на територията на община Велинград за провеждане на изборите за Европейски парламент на 25 май. Във Велинград ще има 22 секции, като е възможно и откриването на секции в здравни заведения по преценка на техните ръководители и на подвижни секции в услуга на трудноподвижни хора. Секции ще има и във всички населени места от общината.

РИК След като политическите сили не постигнаха съгласие, на 4 април Централната избирателна комисия (ЦИК) определи състава на Районната избирателна комисия за Пазарджишки избирателен район. Председател на РИК и на тези избори ще бъде Десислава Герова-Тодорова от ГЕРБ, зам.-председатели са Атанас Павлов и Цанко Бангьозов, а секретар Васвие Мехмедова. Месечните възнаграждения на членовете на РИК са 846 лева. Членовете на секционните комисии ще получат за работата си в изборния процес по 46 лева, а председателите по 56 лева.

ЯКУТИЯ От 7 до 14 април във Велинград ще гостува делегация от Мирний - град в Руската федеративна република Саха (Якутия). Поканата за визитата е от кмета на Община Велинград Иван Лебанов, който преди месец посети Якутия. Планирани са поредица от срещи за създаване на контакти между двата града ще бъдат в областта на културата, спорта, здравеопазването и туризма.

КОРУПЦИЯ Жителите на община Велинград ще могат да поставят проблеми и да подадат сигнали пред Областния съвет за противодействие на корупцията на 10 април от 15 часа в малката зала на ОА. В приемната за граждани ще вземат участие зам.-областният управител и председател на Областната комисия Диана Варникова, началникът на РУП на МВр - велинград Стоян Люцканов, ресорният зам.-кмет Атанаска Хрисчева, секретарят на комисията Таня Кузманова и разузнавачът Йордан Ганчев.

ЛЕПЕНИЦА След зимната пауза пещерата “Лепеница” отново отвори врати за посещения на туристи. Всички желаещи да посетят уникалния природен обект могат да го направят със съдействието на пещерняците от Ракитово, като се свържат със сдружение “Суткя”.

КУЛИ Държавно горско стопанство “Ракитово” откри обществена поръчка за изграждане на 6 наблюдателни кули и 4 изкуствени водоизточника за борба с горските пожари. Прогнозната цена на строителните дейности е 335 445 лева. Конкурсът за избор на изпълнител ще се проведе на 23 април 2014 г.

ДЕЛЕГАТ Председателят на НЧ “Отец Паисий 1893” Велинград Цветан Котев ще бъде делегат на предстоящия конгрес на Съюза на българските читалища. Той бе излъчен за делегат на събрание на читалищата от община Велинград на 2 април 2014 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води