Велинград - online - Професори ще журират конкурса за Клептуза 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Професори ще журират конкурса за Клептуза
Публикувано 2014-04-15 09:05:48 от Темпо

Авторитено жури ще класира най-добрите идейни проекти за Клептуза в рамките на конкурса, обявен от Община Велинград. С кметска заповед от 7 април е определен съставът на журито: проф. д-р арх. Бойко Кадинов - преподавател от катедра “Обществени сгради” в Университета по архитектура, геодезия и строителство (УАГС) - София, проф. д-р арх. Асен Писарски - декан на Археологическия факултет в УАГС, Йордан Аршинков - юрист и общински съветник, главният архитект на Община Велинград Тодор Енев и инж. Тодор Енев - председател на КИИП - Пазарджик.
За резервни членове на журито са определени юристът на общината Владимир Деспотски, проф. д-р арх. Веселина Троева - изпълнителен директор на Националния център по териториално развитие и урбанист и началникът на отдел “КРЗП” в общината инж. Илко Николов.
Работата на журито ще протече от 22 април до 30 май 2014 г. Конкурсът е за идеен проект за реконструкция на съществуващите сгради на Клуптуза или тяхното събаряне и изграждане на нови в същите петна. Проектите трябва да обхващат и околното пространство, двете езера и двата моста, които водят до тях. Идейните проекти ще бъдат представени пред велинградчани чрез изложба във фоайето на общината, след което ще бъде направено и обществено обсъждане.
Наградният фонд на конкурса е 10 000 лева, като класираният на първо място ще получи възможността да направи и работния проект за бъдещата реконструкция на Клептуза.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай