Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.04.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.04.14
Публикувано 2014-04-15 09:18:20 от Темпо

ЦВЕТНИЦА Седмица преди Великден отпразнувахме големия християнски празник Цветница. Пред църквите във Велинград се образуваха опашки от миряни, дошли да почетат празника и да занесат вкъщи венец от върба. Обичаят създаде много радост и за децата: на снимката с венеца е Андреа, а до нея именничката Далия.


КОНСУЛТАЦИИ Започват консултациите между политическите партии на местно ниво, които ще имат представители в секционните избирателни комисии (СИК) на изборите за Европейски парламент. Кметът Иван Лебанов насрочи две дати - 14 април и 5 май, на които ще се водят преговорите. Във връзка с предстоящите избори вече са определени местата за обявяване на избирателните списъци. Справка в избирателните списъци гражданите могат да направят и чрез сайта на общината.

ПОРЪЧКА Община Велинград отправи публична покана за доставка на канцеларски материали и консумативи на стойност 34 330 лева. Кандидатите за доставчици трябва да подадат оферти до 24 април.

ПАША Кметовете на Велинград и Ракитово Иван Лебанов и Любомир Петков издадоха заповеди, с които се забранява пашата на селскостопански животни в горските територии и обработваемите земеделски земи. За община Велинград заповедта е в сила от 14 април, а за община Ракитово от 10 април, като там за нарушителите са предвидени глоби в размер от 100 до 500 лева.

ТАЛАНТИ В ракитовското читалище “Будилник” на 11 април се проведе благотворителен концерт с участието на ТД “Силивряк”, деца от ОДЗ “Малина Тодорова” и СОУ “Св. Кл. Охридски”, самодейна танцова група, група “Горски здравец”, Ванеса Баева, Героги Стоев и Георги Жеребцов. Събраните средства ще бъдат дадени в подкрепа на талантливи деца от общината.

ТЕАТЪР Дни преди Великден на сцената на читалище “Отец Паисий” във Велинград ще гостува съзвездие от известни актьори. Искра Радева, Мария Статулова, Виолета Марковска, Георги Кадурин и Стефан Стефанов ще представят пиесата на американския драматург Нийл Саймън “Имам нужда от теб”. Режисьор на спектакъла на театралната трупа “Искри и сезони” е Илия Добрев.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай