Велинград - online - Първите са първи във всичко 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

Първите са първи във всичко
Публикувано 2014-04-22 08:54:41 от Темпо

ОУ “Неофит Рилски” във Велинград отвори широко своите врати за да посрещне родители и деца – бъдещи първокласници. Приемствеността между детската градина и училището започва много преди вълнуващия първия учебен ден и се осъществява със срещи, разговори, участие в общи празници и събития. Месеците преди раздялата с детската градина, предстоящото лято и новото начало на учебен процес, са един важен период за всяко дете. Загрижеността и вълнението на родителите, подкрепата на учители и възпитатели правят този преход по-лесно преодолим за всеки малък ученик.
Запознанството с бъдещия учител, откриването на класната стая и приятелите, с които ще се обучава и играе, са съществени за детския мироглед и спокойното преминаване в един нов за него свят.
Отчитайки всички особености в развитието на шестгодишните деца и характера на учебната дейност, учителката на бъдещите първокласници г-жа Цвета Гергова презентира свои идеи и даде насоки са бъдеща съвместна работа на родители, чиито деца посещават ЦДГ “Еделвайс”.
Предстоят открити уроци, демонстриране на нови технологии (софтуерните продукти Envision и Jumpido) с настоящи ученици и включване на по-малките със забавни игрови елементи и приятни за тях дейности. ОУ “Неофит Рилски” работи по утвърдени проекти и талантът във всяко дете, възпитаник на училището, се открива и развива от доказани професионалисти в различни области и изкуства - музика, танци, театър, рисуване, желани професии, спорт.
Театралният клуб към училището с ръководител г-жа И. Дебелушина е в процес на подготовка за представяне на постановка, която ще зарадва малките деца и техните родители.
По традиция в началото на всяко лято стартира обучението по плуване - истинско преживяване с много игри и спортни занимания в басейна и спортните площадки. Финалът е състезанието “Златна рибка”, което поражда спортсменски дух, желание за бъдещи занимания с плувния спорт и воля за победа.
Правилната посока на заинтересованост и грижи към постъпващите първокласници, от ръководството на училището и учителски колектив е оценена от обществеността и дава възможност на правилен избор от страна на родителите на учебно заведение. С радост и удовлетворение се приемат заявленията, които постъпват за записване на първите бъдещи ученици, направили своя избор за съвременно и иновационно образование.
“Първите са първи във всичко” … така можем да дефинираме гостуването в училище и подаване на заявление от г-жа М.Белухова (професионалист в областта на биологията и преподавател в ПГИТ “А.Константинов”) и нейното внуче - бъдещ първокласник.
В навечерието на своя 125-годишен юбилей ОУ “Н.Рилски” приветства всички семейства от кв.Чепино и очаква бъдещите си възпитаници, за да се продължи традицията и запази духа на родното училище - с корени в миналото, с криле в бъдещето.
Цвета Гергова

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай