Велинград - online - Виена за предприемчивите 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Виена за предприемчивите
Публикувано 2014-04-22 08:56:46 от Темпо

През март Мартина Апостолова, Антония Боянова, Даниела Бъндева, Христина Влахова и Светослав Кепчелев от СОУ “Васил Левски” Велинград посетихме за Виена, където трябваше да представим нашата учебна компания на европейско ниво. Пътят ни бе обсипан с много трудности и упорита работа. Благодарение на положения труд през учебната година и подкрепата на своите ръководители успяхме да съберем достатъчно средства за изготвянето на нашия продукт и разноските за пътуването.

Виена ни посрещна с добро време и много интересни хора. Имахме възможността да се запознаем с връстници от Австрия, Германия, Румъния, Русия, Словакия и Естония. Този панаир ни позволи да се запознаем отблизо не само с развитието на икономически идеи сред младото поколение, но и със самата столица на композиторите. Въпреки краткия престой успяхме да видим всички интересни забележителности.
Вторият ден във Виена бе обсипан със задълженията на един млад предприемач. Трябваше да направим своя щанд и да презентирам продукта си пред публика в рамките на 3 минути. Изпълнени с много вълнение, се справихме брилянтно - както на английски, така и на немски език.
Панаирът бе закрит с гала вечеря в кметството на Виена, където бяха сервирани изискани ястия. Така завърши нашето пътешествие, стимулирайки по-малките ни съученици да последват нашите успехи!
Чрез тази статия екипът на Smart Projects бихме искали да изкажем благодарността си към печатница “Бостон“ и фирма “Елика“ за съдействието!
Антония Боянова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води