Велинград - online - Кампанията стартира предсрочно 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Кампанията стартира предсрочно
Публикувано 2014-04-22 09:28:14 от Темпо

Без да спазват закона, според който предизборната кампания започва месец преди деня на изборите за Европейски парламент - 25 май, кандидатите започнаха срещите по места доста по-рано. Но едва ли ще бъдат наказани, както и за използваните фалшиви лични данни в технйите подписки.

На 14 април предизборни срещи в селища от нашата област проведе лидерът на АБВ Георги Първанов. Част от програмата бе и срещата в читалище “Будилник” в Ракитово, на която АБВ представи своята листа с кандидати за евродепутати, сред които Ангел Ризов и д-р Георги Петров.
На 16 април в салона на читалище “Отец Паисий” във Велинград кампанията на “България без цензура” (ББЦ) откри нейният лидер и водач на листата Николай Бареков. Като конкретна задача за местната структура той постави да победят ДПС, тъй като тази партия развращава българската политическа система - на национално ниво управлява с БСП, а на ниско ниво по места играе с ГЕРБ. Според Н. Бареков основен мотив хората да отидат да гласуват е фактът, че изборите за Европейски парламент са врата за предсрочни парламентарни избори в България.
Засилено присъствие в селищата от община Велинград отбелязаха и лидери и депутати от ДПС. Избраният от Пазарджишкия район народен представител Делян Пеевски показно бе издигнат за кандидат за евродепутат от почти всички областни структури на движението.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай