Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 22.04.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 22.04.14
Публикувано 2014-04-22 09:42:30 от Темпо

СЕСИЯ 44 точки включва дневният ред за заседанието на Общински съвет - Велинград на 24 април 2014 г. Акцентът отново е върху общинските дружества, като ще бъдат разгледани годишните финансови отчети на “ВКТВ”, “МБАЛ” и “Стройком в несъстоятелност” плюс отчет и анализ за дейността на ОП “Спортни имоти и плажове”. Съветниците трябва да гласуват и отложените от извънредната сесия решения за спорта, както и да се произнесат по намеренията на общината да пусне в движение атракционно влакче за туристи от Клептуза до центъра.


МУЗЕЙ Участниците в Ателието за писани яйца украсиха с великденски яйца едно от дръвчетата пред сградата на Историческия музей във Велинград. В седмиците преди Великден музеят отбеляза рекорден интерес и посещаемост от туристи от страната и чужбина, като повечето от тях хванаха писалките и восъка в ателието, за да изпишат своето яйце за Великден.

ВиК Съюзът на ВиК операторите в Бългия избра Велинград за домакин на своето общо събрание. Форумът ще се проведе на 24 април в парк хотел “Олимп”.

ПОЖАР На 11 април при пожар изгоряха част от обор с 40 бали сено и покъщнина в местността Кара тепе. Екипи на Пожарната с два противопожарни автомобила са гасили огъня, по случая се води дознание.

ЮБИЛЕЙ Започна поредицата от тържества, с които СОУ “СВ. Св. Кирил и Методий” Велинград ще отпразнува 125 години от своето създаване. В навечерието на Великден в НЧ “Отец Паисий” училището организира благотворителен концерт и великденски базар, а събраните средства ще са за подобряване на неговата материална база.

ПАРАКЛИС Параклисът “Живоприемни източник” до бившето Лятно кино във Велинград ще отбележи своя храмов празник на Светли петък - 25 април. По традиция ще бъде отслужена тържествена служба и ще се раздаде курбан за здраве и добруване.

БОРСА Бюро по труда - Велинград организира трудова борса за свободни работни места. Борсата ще се проведе от 11 часа на 24 април в залата на Туристическия информационен център във Велинград с участието на работодатели и консултанти.

КОНКУРС На 30 април изтича срокът, в който желаещите да участват в ученическия литературен конкурс “Милош Зяпков” могат да преставят своите произведения. Ученическото участие е част от големия конкурс за учредената от община Ракитово на името на известния общественик, учител и творец Милош Зяпков. Учениците от Пазарджишка област се състезават за награди в различни литературни жанрове.

От редакцията: Във връзка с Великденските празници този брой на “Темпо” е приключен редакционно на 17 април 2014 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води