Велинград - online - “Звънче” в редицата на силните школи 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Звънче” в редицата на силните школи
Публикувано 2014-04-29 08:20:51 от Темпо

Тази година на светлите християнски празници Лазаровден и Цветница се проведоха два фестивала: “Родолюбие” в Панагюрище и “Цветен камертон” в Сливен. От музикална школа “Звънче“ към ОДК Велинград се явиха общо 11 деца - 5 в Панагюрище и 7 в Сливен.

Ето какво разказаха ръководителите на музикалната школа Йорданка и Иван Казалиеви: “В Панагюрище взеха участие деца от 19 населени места.От нашата школа в пьрва възрастова група се явиха Ванеса Баева - 8 год., която спечели сребърен медал и Михаела Нанова, също на 8 год., която печели грамота. И за двете това е второ излизане на сцена. Вьв втора група се представи Цветина Вачева,12 год. и взе бронзов медал. Миналата година Цвети сьщо беше в челната тройка. В трета група взеха участие Радка Узунова - сребърен медал и Веселин Димитров, който спечели голямата награда на детското жури - сребърна купа.
На “Цветен камертон” в Сливен се явиха: Ива Папаркова - сребърен медал, Теодора Лазарова, Николета Сачкова, Иванка Алексиева, Венелин Каленов, Калина Десподска - всички със специални награди. Журито беше в състав: Красимир Милетков, Хайгашот Агасян, Стефан Диомов, Панайот Панайотов, Найден Добрев, Роси Кунева и детско жури. Имаше представители от 15 града и конкуренцията беше голяма. Всички колеги работят много яко, много силен конкурс, много тежьк, с много талантливи деца . Нашите възпитаници защитиха достойно името на школата. Благодарим на Бог, че ни дава сили на нас и на децата, за да се наредим на редичката на силните школи.”
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води