Велинград - online - Константин Атанасов със сребро от световното по бразилско жиу житцу 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Константин Атанасов със сребро от световното по бразилско жиу житцу
Публикувано 2014-05-06 17:58:07 от Темпо

Шестото издание на Световното професионално първенство по бразилско жиу житцу (WPJJC) 2014 се проведе от 16 до 19 април по традиция в Абу Даби (Обединени арабски емирства). В него взеха участие повече от 2500 бойци при мъжете, жените и юношите от 71 страни от цял свят.

България също имаше свои представители от клуб “Зенит Тийм”, които премериха своите сили в категориите със сини и лилави колани. Нашата страна спечели 2 сребърни и 1 бронзов медал, като трима българи се качиха на стълбичката за награждаване. Сред тях беше и велинградчанинът Константин Атанасов - Дзаката, който в категория до 82 кг със син колан завоюва сребърен медал. Важно е да се отбележи, че на финала противникът на К. Атанасов е бил с лилав колан, което означава, че е с по-голям състезателен опит. Освен това е носил и 4 ленти на колана си, тоест вече е пред преминаване в по-високия клас на бойците с кафяв колан. По принцип на всички състезания се борят съперници с един и същи цвят на коланите, но точно на световното първенство в Абу Даби се допуска в една категория да участват състезатели с различни цветове на коланите си. Цветът на колана показва опитът, заслугите и нивото на бойците, като последователно цветовете по тези показатели са син, лилав, кафяв и черен.
Специално за вестник “Темпо” Константин Атанасов сподели, че на финала съперникът му е бил доста добър състезател с повече опит и успехи в състезанията. Ако противникът му е бил също със син колан като него, е имало възможност да се пребори и за златния медал. А иначе голямата му цел е да стигне до най-високото ниво - черен колан. Това е напълно възможно, защото успехите на Константин Атанасов в бразилското жиу житцу се движат във възходяща линия. След бронзовия медал на европейското първенство през януари в Португалия, сега дойде и среброто от световното в Абу Даби. Логиката сочи, че на следващото първенcтво идва ред и на златното отличие.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България