Велинград - online - Дневният център - наш втори дом и пристан 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Дневният център - наш втори дом и пристан
Публикувано 2014-05-06 17:59:26 от Темпо

Центърът за инвалиди - наш втори дом - празнува! Центърът, пристан за нашите патила и препатили сродни души!
Радост и болка е миналото на нашия дълъг човешки живот. Дните, подарени ни от Бога, са обогатени със съдържание в Дневния център за възрастни хора с увреждания във Велинград. Там ни посрещат още от външната врата с усмивка и прегръдка и най-важното - с добра дума.
Помагат на хората, които са трудноподвижни, прави се много сериозна рехабилитация за възстановяване на преболедувалите, мерят ни кръвното, а за комфорт и за здраве пием чай и кафе. Празнуваме нашите рожденни дни, пеем песни, четат се стихове и статии на различни теми, водят се разговори, създават се приятелства и т.н. Денят ни е усмихнат и съдържателен. Домът има своята притегателна сила.
Ние сме част от една група хора на красива възраст - около 90 години, различни по характер, желания, вкусове, но общото е добрата дума и желанието да бъдем нужни на другите и на нас самите. Фактът, че на тези години сформирахме състав за хумор и сатира и вложихме душите и чувствата си да подготвим една разкошна и забавна програма за юбилея, говори много за нашия активен живот и за това, че не се предаваме. Благодаря на всички участници, че трогателно изпълняваха ролите си и по детински се радваха на участието си. Благодаря ви, мили хора! Вие сте гаранция, че България ще пребъде.
Но най-вече сме благодарни за уюта на дома, за който се грижи целият персонал под ръководството на най-прекрасната директорка - Елена Янева-Зисова. Тя се раздава, включва се във всички дейности - и шофьор, и сервитьор, и т.н. Не по-малко мили и сърдечни, вежливи, внимателни, отговорни са всички от персонала, с които имаме приятелски отношения. Целунати от Бога, че старостта ни е попаднала в ръцете на тези хора. Сърцата и душите ни са обогатени с духовни преживявания и емоции. Благодарим ви!!!
Какво повече ни е нужно?! Да сме живи и здрави да посрещнем следващите юбилеи!
Елена Павлова, ползвател на центъра

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай