Велинград - online - Април донесе много успехи за ПГД “Иван Вазов” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Април донесе много успехи за ПГД “Иван Вазов”
Публикувано 2014-05-06 18:12:03 от Темпо

Възпитаниците на Професионална гимназия по дървообработване ПГД “Иван Вазов”, отново дадоха повод за гордост на своите преподаватели, като завоюваха поредните златни отличия на VI-та Национална панорама на професионалното образование и обучение в Пловдив. От 24 до 26 април на Международния пролетен панаир Радко Радков, Цанко Рабчин и Радостин Ибчев с ръководители Альоша и Валентин Кадьови премериха сили с ученици от други професионални гимназии и заслужено спечелиха първо място в своето направление.

Месец април се оказа много успешен за училището. В Седмицата на гората ПГД ПГД “Иван Вазов” взе участие в изложба-конкурс на професионалните гимназии в МЗХ. Представените експонати показаха професионалните умения на учениците и заслужено спечелиха първо място в изложбата-конкурс, организирана от МЗХ.
На Международното изложение “Светът на мебелите” в София ученици и учители от нашата гимназия участваха в среща-разговор с предприемачи и работодатели от мебелния бранш по инициатива на Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост. Присъстваха представители на фирми от Троян, Ямбол, Добрич, Пазарджик, Трявна и София. Те презентираха своята дейност пред ученици от Пловдив, Хасково и Велинград и ги запознаха с проблемите и перспективите на бранша.
Емоционално и непринудено премина и срещата на нашите ученици Борис Димитров, Спаска Владимирова и Красимира Цветанова с ученици от гр.Касерес, Испания, които се обучават в същото направление. Всички обменяха информация, впечатления и снимки за това, с което се занимават. Оказа се, че дърворезбата като изкуство им е малко позната, затова и интересът им към щанда на ПГД “Иван Вазов” беше много голям.
Това изложение имаше изцяло положителен ефект. На него всички видяха, че за мебелния бранш настъпват по-добри времена, интересът е събуден не само у нас, но и в чужбина и е въпрос на чест, че и ПГД ПГД “Иван Вазов” се доближава до високите стандарти показани на този престижен форум.
ПГД “Иван Вазов”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води