Велинград - online - Помощ със сърце и талант 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Помощ със сърце и талант
Публикувано 2014-05-06 18:24:11 от Темпо

Учители и ученици от пазарджишкото училище СОУ “Георги Брегов” на 29 април излязоха на сцената на читалище “Отец Паисий” във Велинград, за да подкрепят борбата за живот на 20-годишната Мария Даракчиева от Пещера. Момичето е възпитаник на училището и след неуспешна бъбречна трансплантация в България, за която донор е нейната майка, се надява на трансплантация в чужбина. Сумата за животоспасяващата операция надхвърля 90 000 евро и не е по силите на семейството на Мария. Затова в набирането на средства се включва и голямото семейство на СОУ “Г. Брегов”.

Инициатор на благотворителни концерти е класната на момичето г-жа Д. Стоянова, а зад идеята със сърцата и талантите застават и учители, и ученици. От няколко месеца изнасят концерти в различни селища от областта, като до момента са събрали около 3000 лева. Във Велинград залата не беше пълна, но дошлите на концерта си тръгнаха с пълни сърца. Стоплени не само от чудесните изпълнения и музика, а и от факта, че днес в България има учители и млади хора, готови заедно да работят в името на най-благородната кауза - да спасят човешки живот. Едва ли може да има по-истински от този урок.
От организаторите научихме, че са водили разговори със секретаря на читалище “Св.св. Кирил и Методий” Иван Пещерски и планират още един концерт във Велинград, на сцената в кв. Чепино. Дано тогава има повече хора, готови да помогнат.
Темпо









 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай