Велинград - online - Киното - жива легенда 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Киното - жива легенда
Публикувано 2014-05-13 09:13:20 от Темпо

Преди близо 10 години “киното” във Велинград затвори врати и оттогава кинопрожекциите се броят на пръсти. Хубаво е, че затворените врати се отвориха на 11 май 2014 г., а още по-хубаво е, че повод за това стана нов български филм.

На големия екран в читалище “Отец Паисий” младият кинорежисьор и актьор Ники Илиев показа две свои ленти - първия си филм “Чужденецът” и втория “Живи легенди”, чиято премиера за България бе на 14 февруари тази година. Приятна изненада за публиката бе присъствието на част от плеядата “звездни” актьори, които участват в “Живи легенди”. След края на прожекцията от сцената на читалището поклон пред зрителите направиха Ники Илиев, Саня Борисова-Илиева, Орлин Павлов и Любомир Ковачев. След това актьорите се включиха и в спонтанна фотосесия пред читалището, където раздадоха автографи и откликнаха на многобройните желания за снимки.
Ники Илиев сподели, че навсякъде в страната, където представят “Живи легенди”, филмът се приема чудесно и има много зрители. Така стана и във Велинград - след прожекциите актьорите са споделили чудесните си впечатления от града, публиката и организацията от страна на домакините от читалище “Отец Паисий”. Председателят на читалището Цветан Котев съобщи за “Темпо”, че вече е договорено второ гостуване на филмите и актьорите във Велинград. Все още няма точни дати, но вероятно това ще стане в разгара на активния туристически сезон през лятото.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води