Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.05.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.05.14
Публикувано 2014-05-13 09:51:56 от Темпо

РАБОТА Община Велинград обяви прием на документи за свободните работни места по проект “Шанс за всяко дете”, по който във Велинград бяха изградени Защитено жилище и Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания. В срок до 14 май 2014 г. се приемат документи за свободните позиции по специалностите: ръководител на центъра, детегледач, фелдшер, медицинска сестра, хигиенист, счетоводите/домакин, социален работник, работник поддръжка. Събеседването с кандидатите е насрочено за 16 май 2014 г.


СЪРНИЦА Решението на Министерския съвет за образуване на нова община с административен център Сърница вече е факт. То влезе като допълнителна точка и бе прието на заседанието на кабинета на 30 април 2014 г. По процедура следва президентът Росен Плевнелиев да подпише указ и от 1 януари 2015 г. в състава на новата община да влязат Сърница, Медени поляни и Побит камък.

ЗЕМЯ Министерството на земеделието откри процедурата за отдаване под наем или аренда на земи от държавния поземлен фонд за стопанската 2014 г. Определени са началните тръжни цени, като за територията на община Велинград те са 22 лв/дка за едногодишни полски култури, 7 лв/дка за ливади и 6 лв/дка за пасища. За територията на община Ракитово цените са съответно 25, 7 и 6 лева за декар.

ЮНДОЛА Столичната общинска агенция за приватизация обяви пореден търг с явно наддаване за продажба на общински поземлен имот на Юндола. Началната цена на имота е 250 000 лева, а търгът ще се проведе на 12 юни 2014 г.

СЕСТРИ По случай празника на професионалистите по здравни грижи 12 май Регионалната колегия на асоциацията обяви номинираните за националния конкурс и наградените медицински сестри от област Пазарджик. Сред отличените с грамота е Лидия Кадурина, медицинска сестра в Специализираната болница по пневмология и фтизиатрия “Св. Петка Българска” във Велинград.

КОСТАНДОВО На 17 и 18 май Костандово ще бъде домакин на 19-ия поред фолклорен фестивал с участието на ансамбли и изпълнители на народни песни и танци от цялата страна. Организатори на двудневния фолклорен празник са кметството и читалище “Просвета 1919”.

БАТАК Църковното настоятелство на храма “Успение Богородично” във Велинград организира транспорт за желаещите да пътуват на 17 май за поклонение в църквата в Батак. На тази дата се почита паметта на Баташките мъченици, загинали по време на Априлското въстание.

СРЕЩА Вълнуваща среща на учители пенсионери и днешните им колеги се проведе в СОУ “Христо Смирненски” в Света Петка. В навечерието на празника на Кирил и Методий възрастните педагози заредиха училищния колектив с опит и положителна енергия.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай