Велинград - online - Училищата в Драгиново и Сърница празнуваха юбилеи 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Училищата в Драгиново и Сърница празнуваха юбилеи
Публикувано 2014-05-20 08:36:59 от Темпо

Изминалата седмица бе празнична за СОУ “Методи Драгинов”, което отбеляза 100 години от своето създаване с наситена програма от събития - среща на поколенията, ден на талантите, изложби, спортни прояви. На 15 май в центъра на Драгиново се състоя концерт, на който заедно с училището празнува цялото село. 100-годишната история на школото започва в две стаички в джамията, а днес повечето жители на Драгиново са възпитаници на училището.

Сред официалните гости бяха народният представител Сергей Кичиков и кметът Бисер Кафеджиев. В словото си директорката на СОУ “М. Драгинов” г-жа Соня Тоскова определи училището като “столетно, младо и вечно”, благодари на родителите и учителите, пожела еспех на тазгодишните зрелостници и изказа специална благодарност към спонсорите, помогнали за провеждането на юбилея.
Концертът показа колко много таланти и днес учат в СОУ “М. Драгинов”. Ученици в различни класове пяха, рецитираха стихове, танцуваха пред огромната публика, изпълнила целия площад. На следващия ден празникът продължи с още един тържествен концерт и поредна изява на учениците и учителите от столетното училище.
На същата дата - 15 май, 90-годишен юбилей чества и СОУ “Св.св. Кирил и Методий” в Сърница. Серията училищни юбилеи продължава: Професионалната гимназия по горско стопанство “Хр. Ботев” ще празнува 65-та годишнина, а Основно училище “Неофит Рилски” във Велинград се готви за 125-годишен юбилей.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води