Велинград - online - Танц и песен с благородна кауза 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Танц и песен с благородна кауза
Публикувано 2014-06-10 15:17:48 от Темпо

Зад всеки успял спортист стои треньор, който го е научил да побеждава. И родители, готови да помогнат във всеки момент. Когато чуете треньорите да благодарят на родителите, не мислете, че това е формалност - без активната помощ на родителите днес българският спорт трудно би оцелял. Такъв всеотдаен родител е д-р Цецка Цанова, майката на многократния шампион по спортни танци от КСТ “Импулс” Спас Цанов. Сега тя има нужда от помощ, защото се нуждае от сериозна сума за бъбречна трансплантация, чието събиране изисква усилията на много хора.

На 7 юни ръководителите на “Импулс” Петър Милчев, Десислава Петачка и Мая Кондарева-Енчева организираха благотворителен концерт “Да помогнем на приятел”. Благородната кауза подкрепиха музикалната школа “Званче” с ръководители Йорданка и Иван Казалиеви и вокална група “Кареоке” с ръководител Юлиана Ковачева. Подрепиха я и хората, които дойдоха в залата на читалище “Отец Паисий” и помогнаха - всеки според своите възможности, но всички от сърце. Децата и младежите от “Импулс”, “Звънче” и “Караоке” също танцуваха и пяха, обединени от каузата да помогнат чрез своя талант и съпричастност.
От концерта бяха събрани около 2000 лева. Събрана бе и много позитивна енергия, която също е нужна, за да бъде преборена болестта. А благотворителната кампания и набирането на средства продължава, съобщи за “Темпо” г-жа Мая Кондарева-Енчева с надеждата, че още хора ще помогнат на д-р Цанова.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води