Велинград - online - Талантът на Мариам обедини Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Талантът на Мариам обедини Велинград
Публикувано 2014-06-10 16:53:13 от Темпо

Вечерта на 4 юни се състоя финалът, който определи победителя в телевизионното състезание за деца с певчески таланти “Големите надежди”. Велинград имаше своя голяма надежда сред шестимата финалисти - Мариам Маврова, шестокласничка в СОУ “Св.св. Кирил и Методий”, откритие на местната музикална школа “Звънче”, любимка на велинградската публика.

След изключително представяне във всички кръгове на състезанието Мариам доказа високата си класа и на финала. Гласовете на публиката й позволиха да премине и последния кръг и я наредиха сред тримата най-талантливи. За свое финално изпълнение Мариам Маврова избра песента “Пепеляшка” на Петя Буюклиева, чиято музика и аранжимент е дело също на наш съгражданин - композитора и музикант Васил Делиев. Трудната песен разкри огромния диапазон на гласа на Мариам и й отреди трето място в първото по рода си за България състезание “Големите надежди”, което бе спечелено от Кристиана Асенова от Търговище, следвана от Радко Петков.
През цялата гама от емоции заедно с Мариам премина и голямата група нейни поддръжници и приятели, които я подкрепяха през цялото състезание в залата в София. Много бяха и тези, които стискаха палци и се вълнуваха пред телевизионните екрани във Велинград. Ето какво споделиха след финала някои от тях:
Ани Василева, директор на СОУ “Св.св. Кирил и Методий”: Мариам за пореден път се представи блестящо на финала на конкурса “Големите надежди”. Колективът и учениците на нашето училище те поздравяват за прекрасното ти представяне и продължаваме да се гордеем с твоите постижения, както и да те подкрепяме във всичко, с което се захващаш. Ти отново ни поднесе поредния достоен подарък по случай 125-годишнината на училището ни. Благодарим!
Марияна Зинкова, директор на Общинския детски комплекс: Най-радващото е, че участието на Мариам се превърна в кауза за Велинград и толкова много хора се вълнуваха заради нея. Тя ни обедини, накара ни да загърбим всякакви пристрастия и бе свежа струя талант на фона на всички проблеми в ежедневието ни. Мариам показа изключителна техника, истински професионализъм на сцената, тя е истинска поп-фея и ще продължи да покорява нови музикални върхове.
Йорданка Казалиева, ръководител на “Звънче”: Мариам се представи великолепно! Тя е детето, което изпя най-трудните песни в целия формат “Големите надежди”. Достойно защити името на двете музикални школи - нашата и в София, като се пребори с цяла Североизточна България, където са едни от най-силните школи в страната. Мариам е пълна отличничка ву чилище, показа много устойчива психика, много артистичност, чар, обаяние, възпитание, точност - все качества, които се изграждат чрез музиката. Няма да крия, че огромна част он нашите съграждани смятат, че тя трябваше да спечели състезанието. Мариам продължава напред - веднага след “Големите надежди” отпътува за фестивал в Полша, на който е пяла великолепно и вярваме в нейните бъдещи успехи!
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай