Велинград - online - Елитът пазарува автомобили евтино 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Елитът пазарува автомобили евтино
Публикувано 2014-06-10 16:58:52 от Темпо

Сметната палата публикува декларациите, които лицата, заемащи висши държавни и обществени длъжности са задължени да подават по Закона за публичност на имуществото. Ето накратко какво са декларирали за изтеклата 2013 г. по-известните представители на Велинград и Ракитово в държавната и общинската власт:

Вицепрезидентът на България Маргарита Попова през 2013 г. е получила като наследство 1/4 от къща във Велинград и ниви в с. Василовци.
Единственият народен представител от нашата община - Сергей Кичиков от ДПС, е подал само уведомление, което означава, че през 2013 г. не са настъпили промени в имущественото му състояние.
Заместник-областният управител на област Пазарджик Юмер Хамза е посочил в декларацията си, че през 2013 г. е закупил лек автомобил “Фолксваген Голф” за скромната сума от 200 лева.
Кметът на община Велинград Иван Лебанов е декларирал за 2013 г. олимпийска премия от 8928 лева. Зам.-кметът Атанаска Хрисчева е посочила придобиването на идеални част от парцел 61 кв.м. от наследство и два апартамента с площ 45 и 63 кв.м., които се водят непридобити. Зам.-кметът Георги Янчев е станал собственик на лек автомобил “Тойота Авензис” на стойност 1400 лева, а зам.-кметът Даниела Салкина е декларирала кредит и доходи извън заеманата длъжност в размер на около 15 000 лева. Уведомления са подали председателят на Общински съвет - Велинград Дияна Кехайова и зам.-кметът Исмет Бабучи.
Любомир Петков, кмет на Община Ракитово, е посочил в декларацията си придобито право на строеж в парцел от 79 кв.м. в столицата на името на съпругата му, закупуване на автомобил “Опел Вектра” за 300 лева, кредит и доходи извън трудовото правоотношение - 18 038 лева плюс около 20 000 лева на съпругата му. Зам.-кметът Димитър Топалов е получил през 2013 г. като дарение етаж от къща в Костандово, той е придобил лек автомобил Мерцедес за 2000 лева, а съпругата му - лекотоварен автомобил от същата марка за 2000 лева. Наред с кредит Д. Топалов декларира и общо около 15 000 лева за себе си и съпругата си доходи извън трудовото правоотношение. Зам.-кметът Красимир Вандев също посочва около 25 000 лева доходи за себе си и съпругата си от други източници и кредит. Около 26 000 лева са доходите извън трудовото правоотношение на зам.-кмета Тодор Тодоров и съпругата му. Той посочва в декларацията си и закупуване на лек автомобил “Мерцедес Е 270” за 7200 лева. Председателят на Общински съвет - Ракитово Валентин Хаджимосков е купил “Пежо” за 1950 лева и посочва два кредита и 100% дялово участие в “ВиГ транс груп”.
Двама от съдиите в Районен съд Велинград - Атанас Атанасов и Ваня Тотолакова са подали само уведомления. Съдия Веселин Петричев декларира налични парични средства от заплати, съдия Наташа Даскалова - доходи от наем за себе си и съпруга си, а съдия Петя Георгиева - получено чрез дарение дворно място в Черногорово и покупка на лек автомобил “Пежо 307” за 3700 лева.
В Районната прокуратура прокурор Елена Малинова е посочила в декларацията си налични средства от заплати, банков влог и доходи на съпруга си. Прокурор Асен Палавеев декларира само кредит, а прокурор Емилия Балева - нива от 5 дка в Стара Загора. Прокурор Асен Василев е подал уведомление.
В списъка на лицата, длъжни по закон и неподали в срок декларации за 2013 г., няма имена на заемащи висши длъжности от двете общини.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай