Велинград - online - Велинградският волейбол върви напред 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Велинградският волейбол върви напред
Публикувано 2014-06-17 08:47:37 от Темпо

Вече 5 месеца повече от 60 деца спортуват и ежеседмично се възпитават в любов към спорта и в частност волейбола благодарение на програма на Министерство на младежта и спорта, която обхваща няколко групи ученици между 2 и 11 клас от училищата СОУ “Св. Св. Кирил и Методий” и СОУ ”Васил Левски”. Основният двигател и посредник между децата и програмата е Димитър Санкев, който с помощта на още двама педагози провежда спортните занимания.
“Основната цел на мероприятието е насочена към масовост и възпитаване на любов към спорта”, заяви г-н Санкев, като добави, че интересът на участниците е голям, доказателства за което е редовното посещение на тренировките. Програмата ще завърши в края на юли, а за нейното продължение ще се кандидатства и през следващата година.
Едновременно с обучението на децата по програмата Димитър Санкев продължава да тренира и спортния клуб “Велинградволей”. През изминалия състезателен сезон клубът взе участие в няколко турнира с различни възрастови групи:момчета и момичета до 12 години, юноши младша възраст и момчета до 10 години. Най-силно се представиха именно момчетата до 10 години, които успяха да преодолеят първи кръг. Като награда за успешното представяне на клуба Димитър Санкев е приготвил нова спортна екипировка по модел на националния отбор на България. Освен споменатите групи “Велинградволей” има готовност и за отбор при юноши старша възраст, който да вземе участие в националното юношеско първенство, но поради липса на финанси миналогодишното участие е пропаднало.
“За новия сезон отново сме готови с отбора, но финансовото му обезпечаване за участие е в рамките на 10 000 лв., които няма как да осигурим”, спомена г-н Санкев. Именно за това той се обръща с молба към бизнеса на Велинград да спонсорира младите волейболни надежди на града, чието представяне е силно. Доказателство за това е участието на Мариян Наков в тима на “КВК Габрово”, който се състезава в Първата лига на българския волейбол. Димитър Санкев благодари и на община Велинград за оказаната финансова помощ през изминалия сезон.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай