Велинград - online - С 3 медала Георги Целев стана изненадата на “Весел делфин” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

С 3 медала Георги Целев стана изненадата на “Весел делфин”
Публикувано 2014-06-17 08:49:11 от Темпо

От 13 до15 юни на 50-метровия басейн “Юлиан Русев” във Варна се проведе държавният личен-отборен шампионат по плуване за деца на 11 години “Весел делфин”. В надпреварата на комплекс “Приморски“ се включиха 226 плувци от 46 клуба, сред които и младите надежди на велинградските плувни клубове “Чепинец” и “Белмекен”.

Състезателите на ПК ”Чепинец” - София Николова, Николай Андонов и Георги Целев, водени от треньора Христо Доксинов, се представиха отлично. Георги Целев заслужено бе определен за изненадата на първенството. Той се качи три пъти на почетната стълбичка, спечелвайки два сребърни медала на 100 метра бруст с резултат 1.26.4 и на 100 метра свободен стил с постижение 1.07.46. Точно в тези дисциплини победителят Даниел Нанов от ПК “Черно море” плува с нови национални рекорди, което е показателно за нивото на стартовете. Към сребърните медали Георги Целев прибави и бронзовото отличие на 50 метра свободен стил и четвърто място на 200 метра в същия стил. София Николова завърши с лични постижения и в четирите си старта, като най-добро е класирането й на 100 метра гръб - 12-то място. Николай Андонов се класира на 10-то място на 100 метра гръб с отличен резултат 1.27.88.
За място в класирането по медали на шампионата “Весел делфин” се пребориха само 17 от участвалите 46 плувни клуба. С 2 сребърни и 1 бронзов медал Плувен клуб “Чепинец” зае достойното седмо място в таблицата на медалистите.
Плувен клуб “Белмекен” участва със седем състезатели: Ивана Цвеева, Андреа Шаламанова, Дарина Гълева, Димитър Смиленов, Костадин Ачев, Петър Водев и Яким Митев. Треньорите Велчо Клешков и Йорданка Пенина отчетоха, че в условията на голямата конкуренция в тази възрастова група всички техни възпитаници са подобрили своите лични постижения.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола