Велинград - online - Необвързани от 18 до 68 години на фестивал във Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Необвързани от 18 до 68 години на фестивал във Велинград
Публикувано 2014-06-17 09:07:06 от Темпо

След броени дни - на 20 юни, Велинград ще посрещне участниците във Втория международен Фестивал на необвързаните, организиран от “Гранд фест” и продуцента на НФА “Българе” Христо Димитров.

Трите фестивални дни от 20 до 22 юни предлагат атрактивна програма на необвързани дами и господа от 18 до 68 години - такъв е тазгодишният възрастов диапазон на записалите се участници. Организаторите се стараят да има баланс в съотношението на дамите и господата, както по пол, така и по възраст. Първоначално интерес към фестивала са проявили повече господа до 35 години и дами над 50, затова се е наложило временно да ограничат записванията в тези групи, докато не се попълни съответната им половина. В момента най-многобройна е групата на участниците от 30 до 45 години, пояснява директорът на фестивала Цвети Шопова. И тази година има записани гости от Румъния, Русия и Германия, проявили са интерес господа от Италия и Гърция. Във всеки един от дните програмата е плътно запълнена с възможности за релакс и развлечения, съчетани с активни запознанства и контакти.
Фестивалният правилник има няколко категорични условия към участниците - задължително да са навършили пълнолетие и да са необвързани. Присъствието на деца и лица под 18 години е абсолютно забранено. Настаняването в Гранд Хотел Велинград, на чиято територия ще са изцяло концентрирани фестивалните прояви. Жителите на Велинград и близките общини могат да се включат във фестивалните мероприятия срещу такса от 30 лева за трите дни, поясняват организаторите.
И на този фестивал има специални награди. За първата двойка, поразена от стрелите на Амур, генералният спонсор на Фестивала на фолклорната носия в Жеравна Георги Манев осигурява пакет за ВИП-гости на “Жеравна 2014” през август. Два уикенд пакета ще отидат при други две двойки, спечелили някои от конкурсите в програмата.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България