Велинград - online - И следващият Фестивал на необвързаните ще бъде във Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

И следващият Фестивал на необвързаните ще бъде във Велинград
Публикувано 2014-06-24 09:17:51 от Темпо

Вторият Фестивал на необвързаните - Велинград 2014 предложи три незабравими дни на своите участници. Домакинът “Гранд фест” и съорганизаторът Гранд хотел “Велинград” посрещнаха необвързани дами и господа от различни краища на страната. Най-много бяха гостите от столицата и Пазарджишкия регион. Възрастта на участниците обаче бе в по-голям диапазон. Най-младият, участвал и в първото издание на фестивала, бе на 28 години, а най-възрастната участничка – 62-годишна. Най-голям бе броят на 35-45-годишните.

За разлика от първото издание на фестивала, чието откриване с изпълнения на ансамбъл “Българе” велинградчани и гостите на курорта можаха да видят на площад “Николай Гяуров”, този път цялата програма бе само за участници. Тя предложи на необвързаните СПА процедури, уроци по народни танци, бързи срещи за откриване на подходящ партньор, турнири по боулинг и по белот, тематични лекции на сексоложката Наталия Кобилкина, караоке вечери в пианобара на комплекса. Новост в тазгодишното издание на фестивала бе кулинарното състезание за най-ефектно и бързо приготвена салата, в което участваха повечето кавалери. Специални гости на вечерната програма бяха рок групата “Рока Рола”, „Трио Сопрано”, Веселин Маринов, квартет “Интро” и триото български тенори “Уникалните гласове”. Главният организатор на събитието Христо Димитров – създател и продуцент на ансамбъл „Българе” и Гранд хотел “Велинград” бяха подготвили много награди за участниците, сред които уикенд в комплекса, уикенд за двама на остров Корфу, специална награда на Генералния спонсор на Фестивала на фолклорната носия Георги Манев - тридневен ВИП-пакет за „Жеравна 2014” за първата обявила се влюбена двойка. Не мина и без провокации - докато някои правеха системни залагания за резултатите от футболните срещи през трите дни, а други залагаха колко сериозни двойки ще се легитимират в последната вечер на фестивала.
“Велинград е прекрасно място за провеждане на събитие като Фестивала на необвързаните, участниците са изключително доволни от предлаганите условия. Със сигурност и следващото издание ще бъде тук!”, обобщи мненията Христо Димитров, обещавайки известни промени в регламента на фестивала за следващата година.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води