Велинград - online - Най-малките борци спечелиха 11 медала от “Чери къп” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Спорт: Най-малките борци спечелиха 11 медала от “Чери къп”
Публикувано 2014-07-01 19:07:45 от Темпо

На 21 юни в спортната зала на Кюстендил “Осогово” се проведе турнирът за купата “Чери къп” в стил “Унифайт”. В спортната надпревара се включиха 79 малки спортисти от 9 клуба в страната. В нея взеха участие и 15 състезатели от велинградския спортен клуб “Бойни изкуства” с президент и треньор Николай Цинцев. Това са най-малките борци на клуба на възраст от 8 до 14 г., които се представиха отлично и спечелиха общо 11 медала - 1 златен, 7 сребърни и 3 бронзови.

Стилът “Унифайт” е специфично спортно състезание, което се провежда в два раздела или етапа. Първо се започва с преминаване на трасе с различни препятствия от двама съперници, които стартират едновременно и се движат паралелно. Втората част на надпреварата включва двубой между същите съперници по някой вид борба от бойните спортове. Нашите състезатели са избрали да се борят самбо, а другият спорт е бил джудо. Златният медалист е роденият през 2003 г. Николай Гошевилов, който се е представил най-добре в групата на подрастващите момчета (набори 2003 и 2004 г.). Веднага след него се нареждат Тодор Керин със сребърен медал и Петър Деянов, който се окичва с бронза. Също при подрастващите момчета, но най-малки по възраст от набор 2005 и 2006 г., със сребърни отличия се завръщат Николай Генов, Стефан Сергиев и Георги Синапов.
Момичетата Йорданка Станчева и Ивана Кривулева, родени през 2003 г., също се представят на много добро ниво и завоюват сребърни медали. А юношите младша възраст Стефан Масларов (роден 2000 г.) и Борислав Кадреев ( роден 2001 г.) печелят бронзови медали. В крайното отборно класиране на състезанието СК “Бойни изкуства” от Велинград се подрежда на призовото трето място, което в заслужен успех за усилията на децата и на техния треньор.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води