Велинград - online - Баскетболният клуб търси нови състезатели 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Спорт: Баскетболният клуб търси нови състезатели
Публикувано 2014-07-01 19:09:40 от Темпо

От 2009 г. във Велинград започна своето съществуване Баскетболният клуб “Чепинец” с председател и треньор добре известния бивш баскетболист Веселин Пандев. Специалистът, който е завършил Висшия институт по физкултура с треньорски профил по баскетбол и и педагогичски профил за учител по физкултура, започва работа с деца, момчета и момичета на възраст от 8 до 13 г. След регистрацията в Българската федерация по баскетбол (БФБ) новият отбор се включва и в турнирите на областно ниво. Там възпитаниците на Веселин Пандев записват три участия, като отборът на момчетата достига до 6. място от 11 отбора. За добрата работа говори и фактът, че един от възпитаниците на клуба Георги Кътев беше харесан първо от “Хебър” (Пазарджик), а след това премина в ЦСКА, където ще продължи образованието си в спортно училище в София.

За тези вече 5 години, откакто клубът развива своята дейност, той почти не получава финансова подкрепа от БФБ, а в същото време е длъжен да участва в турнирите. При пропуснат мач глобата е в размер на 500 лв. Досега клубът разчита на съдействие от различни фирми, които се явяват като спонсори в определени моменти, както и на родители, които имат възможност да помогнат и собствени средства на председателя Веселин Пандев. Предоставената от общината спортна зала на градския стадион позволява да се води нормален тренировъчен процес и първоначално децата идват с голямо желание. Постепенно с напредване на възрастта и по други причини част от тях се отказват.
Сега треньорът Веселин Пандев се обръща с призив и покана към всички онези момчета и момичета, които са между 8 и 12 г. и желаят да се занимават с баскетбол, да се запишат в клуба. Това може да стане всеки работен ден (от понеделник до петък) от 1 юли след 10.30 ч. в градския стадион, където ще ги очаква Веселин Пандев.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай