Велинград - online - Ракитово в подкрепа на пострадалите във Варна и Добрич 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ракитово в подкрепа на пострадалите във Варна и Добрич
Публикувано 2014-07-01 20:48:26 от Темпо

Гражданска инициатива в подкрепа на пострадалите във варненския квартал Аспарухово бе организирана в Ракитово от сдружение “Суткя” и сдружение “21-ви век”.
Камион с най-необходимите вещи - минерална вода, лопати, кирки, ръкавици, ботуши отпътува за Варна късно вечерта на 22 юни. Веднага са откликнали с дарения Костадин Холянов, Щерян Холянов, Ангел Ангелиев, Димитър Янушев, Димитър Сестримски, Любомир Петков, Димитър Ташев, Димитър Пелев, Георги Бебечев, Доминка Перчелиева, Керана Перчелиева, Виолета Димова и Огнян Дарелов. От Велинград акцията подкрепи Димитър Павлов с един тон минерална вода. В понеделник сутринта във Варна представителите на двете сдружения са посрещнати от Илия Маринов от Гражданска защита Варна и началника на отряда Стойчо Атанасов, с чието съдействие дарението е предадено на председателя на БЧК във Варна Илия Раев.
Дни по-късно двете сдружения “Суткя” и и “21-ви век” организираха втора благотворителна акция, този път в помощ на пострадалите в Добрич. Доброволци са дарили средства, с които са закупени заявените необходими вещи от Български червен кръст - Добрич: ботуши, ръкавици, кофи, лопати, перилни препарати, дезинфектанти, спално бельо и одеала. Камионът с помощи отпътува за Добрич на 25 юни.
Във Велинград на сесия на Общинския съвет на 26 юни паметта на жертвите от наводненията бе почетена с едноминутно мълчание, предложено от София Ключкова от ИК “Да поработим за Велинград”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България