Велинград - online - “Импулс” донесе медали от Бяло и Черно море 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Импулс” донесе медали от Бяло и Черно море
Публикувано 2014-07-08 09:33:23 от Темпо

В рамките само на седмица танцовите двойки на “Импулс” завоюваха куп медали на две морета: на международен турнир в гръцкия град Кавала на Бяло море и на Държавното първенство I ранг в курорта Албена на Черно море.
Турнирът в Кавала се проведе на 28 и 29 юни, а няколко плажа заредиха танцьорите за убедително представяне и победи.
Равносметката за КСТ “Импулс” е 36 медала, от които 4 за филиала на клуба в Пазарджик, а останалите 32 - за Велинград. Най-силно представилите се двойки, спечелили по минимум три отличия са: Георги Василев - Ивана Енчева, Христо Захов - Александра Ананиева, Георги Драев - Ивана Цвеева, Мирослав Бозев - Габриела Навякова, Георги Атипов - Катя Гаджева и Валентин Иванов - Теодора Тонева. В Кавала бе първото силно международно участие на танцовата формация “Стил”, чийто хип-хоп заслужи златните медали.
От 3 юли в Албена започнаха стартовете за най-важното състезание за годината - Държавното първенство I ранг. Треньорите на КСТ “Импулс” отчетоха, че техните възпитаници са се преборили за участие в 11 финала, което е супер престижно за клуба. Шампионска титла в многобоя при младежите спечелиха Александър Георгиев - Венцислава Бормалийска, повтаряйки успеха си от преди година. В индивидуалните стартове те се класираха на трето място в стандартните и на шесто в латина танците. Вицешампионската титла за “Импулс” донесе пазарджишката двойка Иво Тонев - Виктория Александрова. Бронзови медали в многобоя при юношите старша възраст завоюваха Георги Кининчев - Йоанна Сукиязова, които дублираха успеха си с бронз в латина и четвърто място в стандартните танци. В същата категория Борис Даскалов - Диана Енчева станаха пети в многобоя, шести в стандарта и единадесети в латина. В Държавното първенство II ранг Кирил Забурдяев - Яна Янушева се наредиха на пето място в клас 15С.
По време на държавния шампионат Българската федерация по спортни танци връчи наградите на най-силните танцови двойки за 2014 г., чието класиране се определя от местата в ранглистата и Купа “България”. Борис Даскалов - Диана Енчева записаха своя страница в историята на КСТ “Импулс” и на федерацията, тъй като станаха първата танцова двойка, оглавила класирането във всичките 4 дисциплини за Купа “България” и ранглистата за 2013 г. при юноши старша възраст. Четири огромни купи бяха наградата за техните изключителни постижения през изминалата година. Две купи - за първо място в ранглистата и в стандартните танци за 2013 г. получи двойката Александър Георгиев - Венцислава Бормалийска.
Залата в Албена бе традиционен домакин и на силния международен турнир по спортни танци, в който тази година нашите танцьори не взеха участие.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води