Велинград - online - Цветна милувка за здраве 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Цветна милувка за здраве
Публикувано 2014-07-08 09:54:13 от Темпо

Само два месеца след първата си изложба с лечебни енергийни картини д-р Таня Беличенова подреди своите нови картини. Този път към силата на формите и цветовете тя е добавила блясъка и светлината на кристали “Сваровски”, които превръщат всяко от платната в уникат.

В тази изложба картините казват много с имената, които им е дала д-р Беличенова. Те носят “Пречистване”, даряват “Елексир за младост”, будят “Енергии на промяната”. С “Кораба на мечтите” ни водят по “Пътищата на спасението”, предлагат “Милувка за душата”, звучат с “Музика за щастие”. В центъра на изложбата е темата за здравето с “Молитва за здраве”, “Духът на здравето”, “Огньове на изцелението”, “Блестящ лечител”. Д-р Беличенова лекува и с цялата “Палитра на щастието”, с “Цветни размисли”, “Цветни мечти” и “Цветята на щастието”. Не по-малко богата е нейната “Палитра на спокойствието”, която носи “Светлина в душата”, “Небесна дъга” и “Ангелски огньове”. Редом до “Слънчево настроение” и “Слънчева усмивка” възкръсва “Птицата Феникс” и текат “Енергии на любовта”. Всеки цвят, кристал и образ в тази красива мозайка има своето позитивно послание, с което д-р Беличенова внушава, че “Единствено небето е недостижимо”.
Изложбата бе открита в навечерието на тазгодишните Празници на културата в залата на общинския Туристически информационен център. Върху част от картините вече стои надпис “Откупена”, а останалите очакват своите зрители и ценители.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола