Велинград - online - Нов тип кампания ще привлича младежи в градския хор 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Нов тип кампания ще привлича младежи в градския хор
Публикувано 2014-07-15 18:44:07 от Темпо

НЧ “Отец Паисий-1893” започна нов тип благотворителна кампания, чиято цел е набиране на средства за обучителен и творчески лагер за младежи на възраст от 15 до 18 години, които да бъдат привлечени за нови попълнения на Смесения хор “Николай Гяуров”. Името на кампанията “С-мисъл за бъдещето” показва избраната посока: да бъдат подкрепени всички деца, които желаят да се развиват музикално, като читалището осигури преподаватели, атмосфера и възможност за изява. В същото време кампанията ще работи за популяризиране на хоровото изкуство, за изграждане на нови хористи и за престижа на градския хор “Н. Гяуров”.

Идеята бе представена на 11 юли от председателя на читалищното настоятелство Цветан Котев и културния мениджър Силвена Байракова. Новото и по-интересното в кампанията е, че набирането на средства ще стане не чрез билет за вход, а чрез томбола. На 21 юли 2014 г. (понеделник) от 19 часа читалището кани на благотворителен концерт, който ще се състои на площад “Н. Гяуров”. По време на концерта ще бъде разиграна благотворителна томбола. Цената на билета за томболата е 5 лева, а продажбата вече стартира. До концерта билети ще могат да се закупят в читалището и в няколко пункта, които са изброени във Фейсбук страницата на читалището. На самия концерт също всеки желаещ ще може да си купи и билет и да участва в томболата. Благодарение на отзивчивостта на съмишлениците на хубавото начинание наградите в томболата са щедри: вечеря за двама, различни СПА процедури, дизайнерски бижута и аксесоари, много изненади.
Със събраните средства ще бъде организиран младежки лагер, като в началото на м. септември чрез кастинг ще бъдат избрани 14 момичета и момчета с интереси и качества в областта на музикалното изкуство. По време на лагера те ще могат да се откъснат от ежедневната си среда и задължения и ще се концентрират върху музикалните знания. С тях ще работят професионалисти, като един от преподавателите ще бъде диригентът на хор “Н. Гяуров” Момчил Томов. Очаква се в края на лагера групата да е постигнала синхрон, да е мотивирана и готова за първата си съвместна изява с градския хор.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола