Велинград - online - Във Велинград пловдивчанка вдигна купата “Узо Пломари” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Във Велинград пловдивчанка вдигна купата “Узо Пломари”
Публикувано 2014-07-22 14:26:15 от Темпо

Боряна Сойтарова (както личи от фамилията - жена от “сой”) се оказа най-добрият играч на табла сред 24-мата участници в тазгодишния турнир, който се проведе във Велинград на 18 юли.
Състезанието бе част от Петия национален турнир за купата на “Узо Пломари”, организиран в 31 гладове в България от официалния вносител на напитката “Леопард трейдинг”. За втора година атрактивният турнир се провежда и в по-малки градове, сред които и Велинград. Тук за неговата отлична организация съдействаха фирма “Диди Ко” и домакините от рок и джаз клуб “Под сцената”. До финала на оспорваното състезание във Велинград достигнаха двама пловдивчани - Боряна Сойтарова и Валентин Димов. Интересното е, че в полуфиналната среща Валентин Димов победи съпруга на г-жа Сойтарова - в противен случай щеше да се стигне до семейна финална битка. Победителката получи купата на “Узо Пломари”, оригинална табла за игра в синьо и бяло и бутилка с популярното гръцко питие. Освен това Боряна Сойтарова спечели правото за участие в големия финал на националния турнир в София, а наградата за победителя там е 5-дневна ол инклузив почивка за двама в 5-звезден хотел в Гърция. Организаторите наградиха с красиви табли в синьо и бяло класиралите се до четвърто място, а до осмо място получиха умален вариант на таблите за игра.
Преди година велинградчанинът Георги Бучков спечели купата от първия местен турнир, която сега отива в Пловдив. Така че велинградските любители на таблата трябва да започнат подготовката за турнира догодина още сега.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води