Велинград - online - Пет пиеси на Театралната сцена 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Пет пиеси на Театралната сцена
Публикувано 2014-07-22 14:43:18 от Темпо

С “Капан за самотен мъж” от Робер Тома самодейният театър към НЧ “Проф. Гочо Гочев” от Каварна на 17 юли откри Театралната сцена, която вече години наред е неизменна част от програмата на велинградските Празници на културата. Още първата вечер даде знак, че благодарение на любителите на театъра залата на читалището-домакин на събитието “Отец Паисий 1893” ще бъде пълна за всяко от представленията. За това допринесе и фактът, че гостуващите театри от Каварна, Самоков, Козлодуй и Карлово са познати на велинградската публика с предишни свои успешни изяви.
На 18 юли се изиграха две представления: първо Младежката театрална студия от Самоков показа своя прочит на класическата комедия на Бранислав Нушич “Госпожа Министершата”, а след това велинградският самодеен театър изигра (отново пред препълнен салон) премиерния си спектакъл за сезона “Безумната фамилия” от Рей Клууни.
В съботната вечер на 19 юли театралният състав към Дома на енергетика при АЕЦ “Козлодуй” изигра “Паника в хотела” от Дж. Мърей и А. Борез. А в последния ден на Празниците 20 юли честта да закрие тазгодишната Театрална сцена се падна на театър “Елена Снежина” към читалище “Васил Левски” в Карлово. Карловци представиха пиесата на Георги Данаилов “Случаят Адонис”. Червената завеса на Театралната сцена се вдигна и падна за пореден път - винаги под аплодисментите на публиката, които са истинският залог за необходимостта и бъдещето на това културно събитие във Велинград.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай