Велинград - online - Кметът подписа “Етичен кодекс за народна работа” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Кметът подписа “Етичен кодекс за народна работа”
Публикувано 2014-07-22 15:02:38 от Темпо

На 15 юли кметът на община Велинград Иван Лебанов подписа “Етичен кодекс за народна работа“, изготвен от Общобългарски комитет “Васил Левски“. С инициативата на комитета са ангажирани редица български политици и общественици, които приемат заветите на Апостола свои и ги следват в нелеката задача да бъдат избраници на народа.
При подписването на документа присъстваха председателят на Общобългарския комитет Васил Василев, председателят на общинската организация Емил Моллов и директорът на РИО Пазарджик Валентина Кайтазова. Общобългарският комитет “Васил Левски” е създаден на 24 април 1991 г. и има за цел да развива идеите и политическото завещание на Апостола, което е в най-висша степен демократичнo, общочовешкo и с европейска насоченост. Васил Василев разказа и за предстоящата идея в училищата да се създадат паралелки “Mлади възрожденци“, където децата с помощта на различни инициативи да опознаят из основи историята и борбата на националните ни герои. Той благодари на кмета на община Велинград за неговата отзивчивост и заяви, че само един достоен българин би положил своя подпис на подобен документ. Първата точка на кодекса цитира Апостола:“ Заклевам се пред нашето Отечество България, че ще изпълнявам точно длъжността си“.
В. Василев и Ем. Моллов проведоха и среща в Историческия музей във Велинград с директорката Снежана Велева и председателката на НЧ “Васил Левски 1904” Иванка Цанова.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води