Велинград - online - Волейболният клуб с инвестиционно намерение за строеж на спортна зала 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Волейболният клуб с инвестиционно намерение за строеж на спортна зала
Публикувано 2014-07-29 09:09:50 от Темпо

В дневния ред на юлското заседание на Общинския съвет е включено предложение от председателя на сдружението “Волейболен клуб Велинград волей” Димитър Санкев за изграждане на многофункционална спортна зала. В него се изтъква важната роля на спортната инфраструктура и се сочи, че Програмата за развитие на селските райони предвижда отпускане на безвъзмездна финансова помощ за изграждане, ремонт, оборудване и обзавеждане точно на този вид инфраструктура.
Кандидати по мярката “Основни услуги и обновяване на селата в селските райони” могат да бъдат спортни клубове. За да отговори на условията, кандидатът трябва да изпълнява проекта в собствен имот или да има учредено право на строеж върху имот, който не е собствен. Важно условие е теренът да е извън строителните граници на Велинград. Затова волейболният клуб предлага общината му да предостави такъв терен и за учреди безвъзмездно право на строеж за срок от 10 години, като след изтичане на срока общината придобива безвъзмездно правото на собственост върху изграденото. Изграждането на спортна зала за волейбол отговаря на стратегията и на приоритетите на общинския план за развитие в периода 2014-2020 година, посочват от клуба.
Предложението е внесено за разглеждане в местния парламент от кмета Иван Лебанов. За изграждане на бъдещата многофункционална спортна зала общината предлага имоти в местността “Реповица” (в района на пътя Велинград - Драгиново). Имотите са частна общинска собственост и с обща площ около 11 декара.
Общинските съветници ще обсъдят предложението на 31 юли, подробности за дебатите и решението очаквайте в следващия брой на “Темпо”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води