Велинград - online - Наш моторист печели състезания 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Наш моторист печели състезания
Публикувано 2014-07-29 09:10:51 от Темпо

Велинградският моторист Михаил Паунов успя да спечели две от състезанията с мотор, организирани през последния месец от популярните в цяла България мото събори. Първото от тях се проведе по време на събора на мотористите във Велинград, който беше в началото на месец юли. Тогава Мишо стана първи със своето Сузуки на 400-метровата отсечка в клас до 750 кубика. Две седмици по-късно успехът бе повторен и на мото събора в Разлог, където отново нашият представител остави всички конкуренти зад себе си.

Роденият през 1992 година любител на моторните спортове заяви, че интересът му към бързите скорости датира още от най-ранна детска възраст. Постепенно този интерес прераства в хоби и от 16-17 годишен той започва сериозно да напредва в интереса си. Първоначално закупеният кросов мотор е заменен с пистовото Сузуки, с което в момента той печели състезание след състезание. Следващото такова ще бъде на 2 август в Пазарджик, а погледът на младия състезател е насочен и към най-голямото моторно събитие за сезона - събора край Велико Търново, където традиционно се събират около 7-8 хиляди машини от цялата страна. По време на тези събития освен много рок музика, има и доста състезания с мотори, обяснява Мишо. Става въпрос освен за споменатата стартова отсечка от 400 м. и за т. нар. стънд или майсторско каране, където пък друг представител на велинградската школа - Янко Янков се представя успешно.
“Това е скъпо хоби и удоволствие”, заявява Мишо, като уточнява, че поддръжката на неговия мотор му струва около 2-3 хиляди лева на година. “Но пък изживяването да летиш с 290 км. си струва всеки лев!”, завършва с усмивка той. Засега амбициите на Мишо са да се изявява по време на тези събития, но не изключва възможността един ден да се занимава и професионално.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води