Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 29.07.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 29.07.14
Публикувано 2014-07-29 09:55:04 от Темпо

СЕСИЯ 36 са точките в дневния ред на редовната сесия на Общински съвет - Велинград, която ще се състои на 31 юли 2014 г. Преди регламентираната лятна ваканция през август съветниците ще направят отчет на работата си през първото полугодие и отново ще гласуват предложението за увеличение на месечните си възнаграждения. Ще бъдат разгледани информации за текущото изпълнение на бюджета на общината и за процедурата по ОВОС по инвестиционното предложение на “Ресурс-1” за добив на волфрамови руди от находището край Грънчарица.


СЪД Съдия Мариана Шотева е новият председател на Административен съд - Пазарджик, наследявайки на поста досегашния председател Десислава Кривиларчева. Решението бе взето на 23 юли от Висшия съдебен съвет с 14 гласа “за” и с подкрепата на председателя на ВАС Георги Колев.

СРЕДСТВА Председателят на Общински съвет - Ракитово Валентин Хаджимосков насрочи публично обсъждане на отчета за средствата от Европейския съюз, постъпили в общината през 2013 г. Обсъждането ще се проведе в залата на общината на 1 август от 14часа. Община Ракитово обяви и доклад за изпълнението на бюджета през 2013 г.

КОНГРЕС Петима делегати от общинската организация на БСП във Велинград участваха в партийния конгрес на 27 юли: Иван Лебанов, Героги Янчев, Стефан Юруков, Костадин Шулев и Васил Аврамов. На 21 юли общинската конференция на БСП-Велинград взе решение да подкрепи кандидатурата на Михаил Миков за поста председател на партията.

ЖАЛБИ “Във връзка с ремонта на Лечебно-възстановителната база на Народното събрание във Велинград “Сънмарк” ЕООД е подала жалба пред Комисията за защита на конкуренцията. Обществената поръчка включва ремонт на каменните плочи по фасадите, “Шатрата”, гаражи и тротоари. Пред КЗК се жалба и “Мобилтел” по поръчка за доставка на електронни съобщения за Народното събрание и базата във Велинград. ИЗЛОЖБА През август в Художествената галерия във Велинград с изложба живопис ще гостуват художниците Калия Зографова и Иван Кънев. Изложбата ще бъде открита в 17.30 часа на 31 юли (четвъртък).

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България