Велинград - online - Рекорд в Дорково: 250 играха волейбол и футбол 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Рекорд в Дорково: 250 играха волейбол и футбол
Публикувано 2014-08-05 08:30:34 от Темпо

От години уикендът преди международния фолклорен фестивал в Дорково е запазен за спортни турнири. Този път домакините от Спортен клуб “Цепина” с председател Атанас Манолов записаха рекордните 250 участници на различна възраст, но с общо желание да спортуват и да се състезават. Капацитетът на спортното събитие не стигна, за да се удовлетворят всички желания за участие и така от тазгодишната надпревара отпаднаха желаещи да се включат от Сърница и Света Петка.

В традиционния волейболен турнир премериха сили 4 отбора от Дорково, Велинград, “Виктория” Пловдив и “Хебър” Пазарджик. След изиграване на всички срещи победители са волейболистите на “Хебър”, които вдигнаха купата на турнира.
Футболният турнир се проведе в три възрастови групи, като при децата се състезаваха 6 отбора, при юношите - 5 и при мъжете - 8. В детския турнир участваха тимовете на “Чепинец” Велинград, Батак, Ракитово, Костандово и Дорково. Финалният двубой между “Чепинец” и Костандово приключи с нулево равенство в редовното време, а след дузпи костандовци спечелиха купата. При юношите победител е отборът на “Чепинец” след победа над Ракитово. При мъжете на финала се срещнаха Дорково и Ракитово и домакините спечелиха ценна победа с 2:0.
За провеждането на състезанията съдейства Община Ракитово, която осигури сандвичи и минерална вода за всички участници. С помощта на спонсори и приятели бяха осигурени медали, топки и екипировка за участниците в детския турнир. Отличната организация бе заслуга на Спортен клуб “Цепина” и на усилията на Атанас Манолов, Орлин Грънчаров и Марин Кантарджиев. Състезанията се превърнаха в истински спортен празник за цяло Дорково, а догодина домакините се подготвят за още по-голям интерес, повече участници и много положителни спортни емоции.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай