Велинград - online - Плувците на ПК ”Чепинец” приключиха сезона със злато 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Плувците на ПК ”Чепинец” приключиха сезона със злато
Публикувано 2014-08-05 08:32:34 от Темпо

На 27 и 28 юли в сръбския град Ягодина се проведе открито първенство по плуване с участието на 29 плувни клуба със 463 състезатели от Сърбия, Румъния и България. ПК “Чепинец” участва с 8 състезатели, които се представиха отлично, спечелвайки общо 9 медала: 5 златни,1 сребърен и 3 бронзови. Регламентът бе такъв, че почти всички се състезаваха с една година по-големи от тях съперници. В класирането по медали ПК “Чепинец” се нареди на осмо място, съобщиха треньорите Любов и Христо Доксинови.

Василена Белева спечели златните медали на 50 и 100 м гръб при 13-14 годишните. В същата възрастова група Христине Стоилова е със сребро на 100 м бътерфлай и с бронз на 50 м бътерфлай, само на 5 стотни от времето на победителката. В същата възраст при момчетата Никола Кривулев е шампион на 50 и 100 м гръб, Радослав Кривулев спечели бронзов медал на 50 м свободен стил и е четвърти на 50 м бруст. Емилиян Десподски е с две пети места на 50 и 100 м бруст.
При 11-12 годишните шампион на 50 м свободен стил стана Георги Целев, макар с година по-малък от съперниците си. На 50 м бруст той е четвърти. Заварин Балтаджиев е с бронзов медал на 50 м свободен стил, а на 50 м бътерфлай е пети. София Николова е пета и шеста на 50 м гръб и 50 м свободен стил.
Постигнатите резултати нареждат Василена Белева на четвърто място според стойността на постиженията си сред жените, а Христина Стоилова е осма от 162 плувкини.
Освен от добрите си класирания плувците ще запомнят първенството с радушното посрещане от домакините, добрата организация и многобройните емоции от великолепния аква парк в Ягодина.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай