Велинград - online - Закараха 2.5 тона минерална вода от Велинград за Мизия 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Закараха 2.5 тона минерална вода от Велинград за Мизия
Публикувано 2014-08-12 09:59:37 от Темпо

Два тона и половина минерална вода от Велинград стигнаха до бедстващите хора в Мизия след огромното наводнение, което потопи града преди седмица. Водата, която е от първостепенна нужда за жителите на наводнените райони, е осигурена от “Акварекс - В” АД. Фирмата, която бутилира вода във Велинград, се включи в дарителската акция, организирана от зам.-областния управител Диана Варникова-Милчева и ракитовското сдружение “Суткя”.

За “Темпо” председателят на “Суткя” Свилен Топчиев разказа, че са взели решение да помогнат с каквото могат на Мизия веднага, след като са видели телевизионните репортажи от района на бедствието. Сдружението вече натрупа опит със събирането и закарването на дарения до наводнението в средата на юли Добрич и Варна. Затова сега организацията е била още по-бърза. С осигуряването на транспорта са се заели пещернякът Йордан Тупаров и Младен Бадански. За транспортните разходи са помогнали ракитовските бизнесмени Костадин Холянов, Ангел Говедарски и Ангел Ангелиев, а Община Ракитово се е включила с 50 литра гориво. В Пазарджик със съдействието на Областната управа към водата е прибавен и хляб, осигурен от местни фирми.
От “Суткя” изказват огромна благодарност към г-н Димитър Павлов от “Акварекс-В” за неговата безкрайна отзивчивост и за личното му участие в натоварването на 2 440 литра минерална вода в бутилки от 1.5 и 10 литра.
Ракитовското сдружение има планове да продължи дарителската акция в помощ на хората от Мизия с отварянето на пункт за събиране на дрехи и други необходими материали. За момента пречката е липсата на походящо помещение, но водят разговори с читалище “Будилник” и се надяват да успеят да създадат нужната организация.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай