Велинград - online - Велинградчани чакаха Волен Сидеров, дойде проф. Станилов 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Велинградчани чакаха Волен Сидеров, дойде проф. Станилов
Публикувано 2014-08-12 10:17:59 от Темпо

Обявената за 8 август среща на Волен Сидеров с членове и симпатизанти на „Атака”, както и с граждани от Велинград, се състоя в малката зала на общината, но не с лидера на политическата партия, а с проф. Станислав Станилов, бивш депутат и зам.-председател на организацията. Причината за отсъствието на Волен Сидеров са промени в програмата за обиколките в страната, наложили се след оттеглянето от “Атака” на регионалния координатор за Пазарджишка област Гален Монев. В следващите 2-3 седмици обаче Волен Сидеров твърдо е обещал, че ще пристигне за среща във Велинград.

Проф. Станилов започна с това, че срещата не е предизборна, а е част от предвидените обиколки из цялата страна за обсъждане на актуалните проблеми в страната и създалата се политическа обстановка. Сега гостуванията са насочени главно в населени места от Северна България, но скоро ще се насочат и на юг от Стара планина. В своето изложение бившият депутат още веднъж обясни защо “Атака” е подкрепила кабинета Орешарски. Това е станало главно заради преписаните от БСП точки от програмата на “Атака”, които са били заложени и като намерения на правителството. Голяма част от тях обаче не са били изпълнени. В парламента “Атака” е настоявала за отнемане лицензите на енергоразпределителните дружества, за 20% данък върху печалбата на ВЕИ, отмяна на плоския данък и връщане добива на руди и метали в държавни ръце, но с различни парламентарни хватки на другите политичеси сили (БСП, ДПС и ГЕРБ) те са били стопирани. Категорично беше заявено, че “Атака” ще се яви самостоятелно на изборите през октомври и няма да влиза в никакви коалиции, главно заради съществени разминавания по принципни позиции с други патриотични формации.
В състоялата се дискусия след зададените въпроси от присъстващите около 20 души на срещата, стана ясно, че “Атака” е ярко изразена русофилска партия с евроскептични настроения. По въпроса за начина на гласуване от “Атака” са против електронни избор и против мажоритарния вот. Причините за това са свързани главни с риска от манипулации и купуване на гласове. Много спорове предизвикаха и изразените мнения на присъстващите, свързани с лошото представяне на местната структура на “Атака” и неуспешните опити в продължение на поредица избори да се избере поне 1 общински съветник във Велинград. Обвиненията варираха от “слабо ръководство”, “лоша организация” и “вътрешни предателства”, за да се стигне и до заключението, че ситуацията е доведена дотам парламентарно представената партия “Атака” да няма свой клуб в нашия град.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води